Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ

     Молодший шкільний вік є сприятливим для творчого розвитку дітей, їх здібностей. Завдання початкової школи зберегти й розвинути в маленькій особистості дароване їй природою вміння творити, радіти, фантазувати, дивуватися побаченому, пізнавати світ не лише розумом, а й почуттями. Одним із шляхів реалізації цього завдання є організація вчителем колективної творчої діяльності учнів.
     З цією метою 26 жовтня у 2-А класі Кам’янсько-Дніпровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 відбувся виховний захід «Осінній вернісаж». Під час підготовки і проведення свята діти проявили свої здібності до музичного, образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, артистичні здібності. Почалося свято запальним українським народним таночком. Пролунали пісні «Ходить гарбуз по городу», «Ми картопельку копали», «Збираємо врожай», веселі частівки «На нашій дачі». Були представлені малюнки та поробки з осіннього листя на тему «Осінь щедра, осінь мила». Відвідали свято «Овочі і фрукти», «Красуня Осінь», «Осінні місяці», «Лікар Айболить та 2 веселі Бур’янці».
     Свято привернуло увагу дітей до краси осені в рідному краї, наблизило їх до українських народних традицій та побуту, розвинуло їх вміння спостерігати за навколишнім світом і передавати його красу.
     Цей захід став ще однією сходинкою до родинного єднання, адже на ньому були присутні декілька поколінь родин учнів. Вони почували себе на святі тепло, затишно, мов у своїй хаті. Родини насолоджувались щирістю, щедрістю, гостинністю та здібностями своїх онуків та дітей. Висловлюю щиру подяку бабусям і дідусям, матусям і таткам за партнерство та постійну взаємодію зі школою.

Неллі Кліпіліна,
Класний керівник 2-А класу



Вівторок, 30 Жовтня 2018 08:26 | Переглядів: 564