Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ, УЧАСНИКИ ТА ДІТИ ВІЙНИ, ТРУДІВНИКИ ТИЛУ, ЛЮДИ ПІСЛЯВОЄННОГО ПОКОЛІННЯ, А ТАКОЖ ЖИТЕЛІ КАМ'ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Степом, степом - людям жито жати,
Степом, степом даль махне крилом.
Мати, мати жде свого солдата,
А солдат спить вічним сном.
(Микола Негода, «Степом, степом йшли у бій солдати…»)
ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ, УЧАСНИКИ ТА ДІТИ ВІЙНИ, ТРУДІВНИКИ ТИЛУ, ЛЮДИ ПІСЛЯВОЄННОГО ПОКОЛІННЯ, А ТАКОЖ ЖИТЕЛІ КАМ'ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ!
💐Щиросердно вітаю вас з 78-ою річницею визволення села Велика Знам'янка (6 лютого) та міста Кам'янка-Дніпровська (7 лютого) від нацистських загарбників.
Час невблаганно рухається вперед, залишаючи позаду важливі події та дати життя нашої країни. Але є події, над якими час не має впливу, які назавжди залишаються в нашій пам'яті. Війна… Крізь, де вона ступає своїми ворожими ногами, чутно плач і вибухи, приходять біль та смерть, які розривають людям душі та серця. Війна – це вияв жорстокості загарбника, якому на заваді стають героїзм та мужність воїнів на полі бою зі зброєю в руках, у тилу ворога, в партизанських загонах, на заводах та полях, забезпечуючи армію всім необхідним з гаслом «Все для фронту, все для Перемоги!».
78 років тому саме такі герої, віддавши своє життя та здоров’я, визволили нашу рідну землю від жорстокого ворога. На місці руїн величезними зусиллями наші люди відродили життя. Сьогодні, коли йдуть з життя свідки тих далеких років, ми – нащадки переможців, не маємо права забувати мужність та відвагу, доблесть та стійкість наших батьків, дідів та прадідів, передаючи цю пам’ять про їх подвиг та готовність до самопожертви наступним поколінням.
Вічна слава тим, хто вижив, пройшовши через усі жахи війни. Вічна пам'ять тим, хто не дожив до світлого дня визволення нашої Батьківщини, хто не побачив Перемоги.
Дорогі ветерани, трудівники тилу, учасники та діти війни, люди післявоєнного покоління! Схиляючи голову перед вами, бажаю міцного здоров'я, довголіття, турботи та любові близьких та рідних, подяки та поваги з боку всіх, хто вас оточує. А всім жителям нашої громади побажаю, щоб наша Батьківщина жила у мирі та взаєморозумінні. Щастя та злагоди вам та вашим родинам.
✍️З повагою,
Голова Кам'янсько-Дніпровської міської територіальної громади
Володимир АНТОНЕНКО



Неділя, 06 Лютого 2022 09:33 | Переглядів: 239