Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

     З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку за підтримки голови Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади Володимира Антоненка в місті Кам’янка-Дніпровська та селі Велика Знам’янка відбулися урочисті заходи, під час яких організатори постаралися оточити старше покоління особливою увагою і турботою.
     Так, 3 жовтня, в сільському будинку культури "Знам’янський" поздоровлення приймали мешканці села Велика Знам’янка: старожили, ветерани праці та просто запрошені бабусі і дідусі. Учнями шкіл, вихованцями дитячих садків, працівниками СБК "Знам’янський", творчим колективом "Колорит" був підготовлений святковий концерт "Душі людської доброта". Голова Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади Володимир Антоненко під час привітання наголосив, що цей день - це не нагадування людям старшого покоління про їх вік, а гарна можливість для молодого покоління сказати слова подяки нашим матерям і батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за багаторічну сумлінну працю, за досвід, доброту та мудру пораду. Також запрошені на свято гості: депутати Кам’янсько-Дніпровсько міської ради Анатолий Бас та Валентин Колесник, протоієрей храму на честь ікони Божої Матері «Знамення» - Анатолий Пшеничников побажали присутнім міцного здоров’я, довголіття, добра, оптимізму та бадьорості духу.
     «Винуватці» свята, окрім подарунків, квітів та солодощів від голови Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади, отримали багато приємних та позитивних емоцій.
     А напередодні, 1 жовтня, в кафе "Зірка Сходу" вітання зі святом приймали жителі міста Кам’янка-Дніпровська. Працівники міського будинку культури подарували присутнім зворушливий концерт "С праздником люди, песни достойные!" за участю аматорських колективів міста. Від виконавчого комітету Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади та її голови усіх присутніх привітала заступниця міського голови – Елена Козулькова.
     Тож ще раз хочеться привітати наших шановних ветеранів та людей поважного віку зі святом, побажавши, перш за все, міцного здоров'я, сил, енергії та довголіття!



Четвер, 04 Жовтня 2018 16:35 | Переглядів: 584