Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

👉 2 лютого 2022 року, у відділі освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради, відбулася нарада директорів закладів освіти громади. У нараді взяли участь т.в.о. заступника начальника ВП№1 Василівського РУП ГУНП в Запорізькій області Сидоренко Олександр Сергійович, головний інспектор ВОПР та ЦЗ Василівського РУ ГУ ДСНС України в Запорізькій області Проценко Сергій Валерійович, фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янсько-Дніпровського управління Головного Управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Кононенко Олена Анатоліївна.
📍 На нараді були розглянуті та опрацьовані наступні питання сьогодення які впливають на безпечне, комфортне перебування дітей в освітніх закладах та якісну реалізацію освітнього процесу.
1. Про алгоритм взаємодії та першочергових дій при надходженні повідомлення про «мінування об’єкту», закладів освіти Кам’янсько-Дніпровської міської ради.
2. Про організацію харчування дітей у закладах освіти Кам’янсько-Дніпровської міської ради, запровадження виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», стан запровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР)
3. Про стан усунення недоліків з пожежної безпеки у закладах освіти Кам’янсько-Дніпровської міської ради, за результатами проведених перевірок ГУДСНС України у Запорізькій області.
4. Про Концепцію розвитку щоденного спорту у закладах освіти
5. Про особливості здійснення вибору підручників для 5 класу НУШ закладів загальної середньої освіти.
6. Про стан формування звіту 85-к та внесення даних до інформаційних систем ІСУО курс «Дошкілля».
7. Про стан проходження ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад; перші результати та окремі питання щодо організації проведення.
🤝Нарада пройшла у плідному, конструктивному діалозі. Усі питання були всебічно розглянуті, враховані рекомендації та настанови усіх фахівців.



Середа, 02 Лютого 2022 16:36 | Переглядів: 314