Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

💻 НАПЕРЕДОДНІ НОВОРІЧНИХ СВЯТ ДИРЕКТОРИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ОТРИМАЛИ В ПОДАРУНОК СУЧАСНІ НОУТБУКИ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ.

👉Завдяки підтримки з боку депутатів Верховної та Запорізької обласної рад Яцик Юлії Григорівни та Кругляк Наталії Григорівни цей рік виявився щедрим на подарунки для вихованців комунальних закладів дошкільної освіти Кам’янсько-Дніпровської міської ради. Як повідомлялося раніше до Дня дошкілля усі заклади дошкільної освіти громади отримали телевізори у подарунок від депутата Запорізької обласної ради Кругляк Наталії Григорівни, які плідно використовуються під час освітнього процесу та виховних заходів. Актуальним на сьогодні є впровадження в освітній процес та використання у роботі інформаційно-технічних засобів навчання та якісне впровадження інформаційної системи курс дошкілля в освітній процес закладів дошкільної освіти, саме тому за ініціативи міського голови Антоненка Володимира Володимировича та підтримки народного депутата Яцик Юлії Григорівни, за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів соціально-економічного розвитку окремих територій, були виділені кошти на придбання сучасних ноутбуків.

    Напередодні новорічних свят директори закладів дошкільної освіти отримали в подарунок сучасні ноутбуки. Ця допомога свідчить про тепле ставлення до наших дітей, небайдуже ставлення до виховання покоління що підростає і розуміння освітянських проблем, плідний внесок в майбутнє нашої держави. Керівники закладів дошкільної освіти Кам’янсько-Дніпровської міської ради, відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету висловлюють щирі слова подяки Яцик Юлії Григоріївни, та міському голові Антоненку Володимиру Володимировичу та сподівання на подальшу плідну співпрацю у наступному році.🤝



Середа, 22 Грудня 2021 08:45 | Переглядів: 163