Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

❄️☃️СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

🙋‍♀️🙋Одним з найулюбленішим святом дітей є День Святого Миколая. Цього дня вони завжди очікують на подарунки. Тож з метою проведення даного свята на допомогу Святому Миколаю приходять керівники як обласного, так і місцевого рівнів.
19.12.2021 для дітей пільгових категорій Запорізької області була організована циркова вистава в Запорізькому державному цирку, організатором якої стала Запорізька обласна влада. Від нашої Кам’янсько-Дніпровської громади участь у святковому заході взяли 24 дитини зі своїми батьками-вихователями та опікунами.

❄️Привітали гостей свята голова Запорізької обласної ради Олена Жук, голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух і начальник Служби у справах дітей облдержадміністрації Антоніна Матвєєва.

☃️Протягом 3 годин артисти на арені для маленьких глядачів виступали в різних циркових жанрів: гімнасти, акробати, канатоходці, жонглери і, звісно, забавні клоуни. Головні герої новорічних свят Дід Мороз і Снігуронька дивували своєю креативністю і сучасністю. В центрі новорічної вистави були могутні тигри – символ наступного року.

😄Усі дітки залишилися задоволені, отримали масу позитивних емоцій, ділилися один з одним враженнями від побаченого. Скільки щасливих, радісних, неповторних хвилин дітям подарував візит до цирку! Наприкінці вистави від Запорізького обласного центру діти отримали солодкі подарунки.

☃️❄️Цього ж дня на території нашої Кам’янсько-Дніпровської громади, відбулися відкриття новорічних ялинок в м. Кам’янка-Дніпровська та с. Велика Знам’янка, куди теж були запрошені діти пільгових категорій, які перебувають на обліку в Службі (відділу) у справах дітей. Це є багаторічною традицією, з якої розпочинаються святкові заходи на території Кам’янсько-Дніпровській міській раді. 🙌Жителів та гостей громади, які зібралися перед святковими сценами, від голови громади Володимира Антоненка та всієї міської ради привітали заступник міського голови Андрій Кононенко та депутат міської ради Анатолій Бас. 🙌Традиційно зі словами про милосердя та добро до присутніх звернулися настоятелі: Храму Різдва Пресвятої Богородиці міста Камʼянка-Дніпровська протоієрей Олег Чиквашвілі та Храму на честь ікони Божої Матері «Знамення» села Велика Знамʼянка протоієрей Анатолій Пшеничніков.

🎅👩‍🎤Гостей свята розважали творчі колективи нашої громади - зі святкових сцен звучали традиційні пісні про Миколая, різдвяні колядки та відомі новорічні хіти. Запальні танці, жартівливі сценки, конкурси, казкові персонажі, найголовніше – усміхнені задоволені діти та їх батьки.

👍Від імені усіх дітей та дітей, пільгових категорій, ми вдячні всім, хто долучився до організації даного свята за чудовий та казковий день.

✍️Начальник Служби (відділу) у справах дітей виконавчого комітету Камʼянсько-Дніпровської міської ради
Людмила КУНИЦЬКА



Вівторок, 21 Грудня 2021 10:57 | Переглядів: 241