Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

💐ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ У КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКІЙ ГРОМАДІ

⌚Сьогодні професійно свято відзначають депутати та працівники місцевого самоврядування. В урочистій атмосфері з привітаннями до своїх колег звернувся 👆голова Кам’янсько-Дніпровської громади Володимир Антоненко: «Шановні колеги, вітаю вас із нашим спільним святом. Щодня ми вирішуємо завдання, пов’язані із життєдіяльністю нашої громади. Іноді ці завдання здаються складними та нездійсненними, але разом ми все долаємо та досягаємо результату. Це наша робота та наш обов'язок перед людьми, які нам повірили та довірилися. Сьогодні я хочу подякувати кожному з вас за те, що ви з гідністю та відповідальністю виконуєте свої обов’язки. Бажаю вам міцного здоров'я та терпіння, надійних друзів та однодумців. Нехай у ваших будинках завжди живуть розуміння, щастя та любов. Сил, оптимізму та енергії, щоб реалізовувати усі плани та проєкти на благо Кам'янсько-Дніпровської громади та її жителів».
👉Приємною несподіванкою цього дня стали привітання колектива міської ради від начальника першого відділу Василівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Володимир Богачова. Своєю чергою, полковник військової частини 3033 Національної гвардії України Олександр Черевко вручив голові громади Володимиру Антоненку лист-вітання від особового складу 23-ї окремої бригади охорони громадського порядку «Хортиці» Національної гвардії України та особисто від командира військової частини 3033 Андрія Бєляєва.
🏆З нагоди професійного свята Подяку Василівської районної ради висловлено й всьому колективу Кам’янсько-Дніпровської міської ради за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади. Також грамотами Василівської районної ради та Василівської райдержадміністрації відзначено Галину Базовкіну – керуючого справами (секретаря) виконкому міської ради та заступника міського голови Михайла Антоника.
🏆До того ж почесними грамотами Кам’янсько-Дніпровської міської ради голова громади нагородив за відповідальне ставлення до своїх депутатських повноважень, взаєморозуміння, активну громадську позицію депутатів міської ради: Галину Великанову, Володимира Есаулова, Максима Пархоменка, Марину Пушкарьову, Сергія Скочдополь та Тетяна Пшеничну.
🏆За багаторічну та сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та активну громадську позицію грамотами відзначено й фахівців виконавчого комітету міської ради: Світлану Безкоровайну, Олексія Борисенка, Марину Проценко та Олександру Трофімову.
Почесною грамотою Обласної профорганізації працівників держустанов України нагороджено Олександра Різниченка.
💐Тож, ще раз вітаємо своїх колег та всю Кам’янсько-Дніпровську громаду з Днем місцевого самоврядування, адже це свято не тільки депутатів та працівників органів місцевого самоврядування, але й всіх, кому небайдужа доля рідних селищ, сіл, міст, районів та областей. Міцного здоров’я, щастя, злагоди, добра та родинної злагоди.
Начальник відділу організаційної та інформаційної роботи Тетяна ПШЕНИЧНА



Вівторок, 07 Грудня 2021 15:25 | Переглядів: 251