Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

☝️ «НЕ ЗАЛИШАЙСЯ БАЙДУЖИМ ДО ДИТЯЧОЇ САМОТНОСТІ»

     Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає актуальнішою і болючішою темою для нашого суспільства, адже всі діти, а особливо діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування повинні зростати в сімейному середовищі в атмосфері щастя та любові за для їх повноцінного та гармонійного розвитку.
     👉 Тож, з метою популяризації розвитку сімейних форм виховання фахівцями КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» Кам'янсько-Дніпровської ради 25.06.2021 року було проведено вуличну акцію для мешканців громади на території м. Кам'янка-Дніпровська.
     Під час заходу жителі нашої громади були ознайомлені з існуючими формами сімейного виховання, а саме: усиновлення, опіка/піклування, прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного, а також альтернативною формою виховання – послугою патронат. В ході спілкування було надано інформацію стосовно видів сімейних форм виховання та послуги патронат, особливостей функціонування дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, та створення патронатної родини, акцентовано увагу на умовах, за яких можливо взяти дитину в родину, а також права та обов’язки потенційних прийомних батьків, батьків-вихователів, усиновлювачів, опікунів/піклувальників та патронатних вихователів.
     Під час заходу було розповсюджено буклети «Відчиніть двері свого серця. Створіть прийомну сім'ю» у кількості 13 шт., «Не залишайся байдужим до дитячої самотності» -7 шт., «Кожна дитина потребує люблячу родину!», «Патронат-швидка сімейна допомога» та запропоновано для більш детальної інформації звертатись до КЗ «КД МЦСС» за адресою: м. Кам'янка-Дніпровська, вул. Гоголя 7А або за телефоном 2-11-67.
     Працівники Центру й надалі будуть продовжувати працювати у даному напрямку, адже всім дітям потрібні люблячі та турботливі батьки.
     Всього груповим заходом охоплено 13 осіб.

✍️КЗ «К-Д МЦСС»



Вівторок, 29 Червня 2021 13:13 | Переглядів: 258