Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👉Засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Камʼянсько-Дніпровської міської ради

З метою забезпечення на території громади реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, при виконавчому комітеті Камʼянсько-Дніпровської міської ради діє Комісія з питань захисту прав дитини, як консультативно-дорадчий орган. 24 червня 2021 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступника голови комісії Олени Козулькової відбулося чергове засідання комісії.
На порядку денному було сім питань. Цього разу були розглянуті питання, у тому числі спірні, які потребували колегіального вирішення, зокрема: реєстрація народження дитини, батьки якої невідомі; вирішення спорів між батьками у двох родинах з м. Камʼянка-Дніпровська щодо визначення участі одного з батьків у вихованні дитини, в даних випадках які проживають окремо з дитиною, та визначення способів такої участі.
З метою розвитку сімейних форм виховання в Камʼянсько-Дніпровській територіальній громаді, членами комісії особлива увага була звернута на функціонування дитячого будинку сімейного типу, в якому проживають та виховуються шість дітей позбавлених батьківського піклування. На засіданні комісії було розглянуто питання щодо утримання і виховання дитини-вихованки дитячого будинку сімейного типу, виконання покладених обов’язків батьків-вихователів.
За повідомленням КЗ «Камʼянсько-Дніпровської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3» про неналежне виконання обов’язків батьками з виховання та утримання дитини було розглянуто питання щодо доцільність позбавлення батьківських прав мати відносно малолітньої дитини.
Також розглядалися питання доцільність зарахування на цілодобове перебування до комунального закладу «Кам’янсько-Дніпровська загальноосвітня санаторна школа-інтернат» Запорізької обласної ради неповнолітньої дитини та затвердження індивідуальних планів соціального захисту 11 дітей-сиріт та 1 дитини, позбавленої батьківського піклування.
За результатом роботи комісії будуть підготовленні проекти відповідних рішень та висновок органу опіки та піклування.
✍️Виконавчий комітет Камʼянсько-Дніпровської міської ради



П'ятниця, 25 Червня 2021 17:23 | Переглядів: 289