Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЦЕ НАШ ЗАКОН, ЦЕ НАША СИЛА


🌼⏰Днями Конституції України виповнюється 25 років. Ухвалення Основного Закону нашої держави відбулося 28 червня 1996 року на 107-му засіданні V сесії Верховної Ради України 2-го скликання. О 09 годині 18 хвилин того літнього дня наша країна отримала Конституцію – першу Конституцію незалежної України. У ній було закріплено правові основи держави, її суверенітет і територіальну цілісність, основні права і свободи українських громадян. У преамбулі підкреслювалося, що «ВР України ухвалює цю Конституцію - Основний Закон України від імені українського народу - громадян України всіх національностей».
👏Тож, з нагоди цієї події, сьогодні на площі перед Кам’янсько-Дніпровським міським будинком культури відбувся святковий захід. На початку урочистостей до Дня Конституції традиційно пролунав Гімн нашої держави. 🙌Від голови Кам’янсько-Дніпровської громади Володимира Антоненка всіх присутніх привітав секретар міської ради Андрій Дятлов. З побажаннями міцного здоров’я та щастя, він вручив Почесні грамоти міського голови, солодкі подарунки та квіти:
💐Коваль Людмилі Всеволодівні - головному спеціалісту архівного відділу Василівської районної державної адміністрації Василівського району Запорізької області, за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, активну громадську позицію, за порозуміння та співпрацю в архівній справі з Кам’янсько-Дніпровською міською територіальною громадою;
💐Чумиліній Юлії Євгенівні - адвокату в системі безоплатної вторинної правової допомоги, за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок в реалізацію державної правової політики.
🤝Далі до привітань долучився протоієрей та настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці Олег Чиквашвілі, який зазначив, що кожен громадянин, окрім конституційних прав, ще має й конституційні обов’язки, про які ми маємо пам’ятати: «Закон для всіх один. Ми повинні дотримуватися законів держави та Закону Божого для того, щоб в нашій країні жили мир та гармонія».
👨‍🎤👫Глядачі святкового концерту сьогодні побачили та почули привітання від: артистів міського будинку культури (вокального колективу «Дівчата» та «Гармонія», Степаненко Ганни), вихованців Будинку дитячої творчості (Дар’ї Рукіної, колективу «Браво», вокального колективу «Крещендо»). Ведучими свята стали Олег Левченко та Тетяна Тихоша. В організації концерту взяли участь працівники міського будинку культури та міського організаційно-методичного центру народної творчості і культурно-освітньої роботи, а також вихователі Будинку дитячої творчості.
👍Дякуємо всім за яскраве свято та зичимо всім жителям нашої Кам’янсько-Дніпровської громади міцного здоров’я, бадьорості духа, миру та злагоди. Нехай свято Основного Закону України додасть вам наснаги в роботі та житті на благо України.
✍️Начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
Тетяна Пшенична



П'ятниця, 25 Червня 2021 17:13 | Переглядів: 271