Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

👉ВІДВІДУВАННЯ СІМЕЙ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

🤝З метою раннього виявлення сімей, які потребують сторонньої допомоги, профілактики сімейного неблагополуччя, своєчасного вивчення потреб та виявлення проблем сімей, контролю за створенням умов проживання, належним виконанням батьківських обов’язків та надання відповідної якісної соціальної допомоги, спеціалістами комунального закладу «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» спільно зі Службою (відділом) у справах дітей виконавчого комітету Камʼянсько-Дніпровської міської ради щомісяця здійснюються відвідування сімей території Камʼянко-Дніпровської міської територіальної громади.
📌Таким чином, комісією у складі Левківської Ганни – директора КЗ «К-Д МЦСС», Коноплянко Аріни - провідним фахівцем із соціальної роботи, Тертишної Наталії – фахівцем із соціальної роботи та за участю головного спеціаліста служби (відділу) у справах дітей виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровської міської ради – Лойко Мариною, 09.06.2021 року у с. Велика-Знамʼянка було здійснено виїзне відвідування сімей, за місцем їх проживання, які перебувають у складних життєвих обставинах. За результатами роботи було відвідано 9 сімей, в яких виховується 26 дітей, а також 3 опікунські родини, в яких виховується 7 дітей.
🤝Під час перевірки, як завжди, в першу чергу зверталась увага на наявний запас продуктів харчування, чи наявна приготовлена гаряча їжа, чи забезпечені діти сезонним одягом, взуттям, засобами особистої гігієни тощо. З батьками було проведено бесіду щодо виконання належним чином своїх батьківських обов’язків. Також, було наголошено на контролі за вільним проведенням часу дітей під час літніх канікул, обережності перебування на водоймах та під сонцем. Батьки були попереджені про персональну відповідальність за життя та здоров'я своїх дітей.
👆Опікунам та батькам було нагадано, що виконання батьківських та опікунських обов’язків та любов до своїх дітей - це запорука збереження біологічної сім’ї дитини та її щасливого дитинства.
Усього груповим заходом охоплено 45 осіб
✍КЗ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» Камʼянсько-Дніпровської міської ради



Четвер, 10 Червня 2021 16:32 | Переглядів: 206