Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

🤝ЗУСТРІЧ З ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННИМ МИТРОПОЛИТОМ ЗАПОРІЗЬКИМ ТА МЕЛІТОПОЛЬСЬКИМ ЛУКОЮ

Вчора, 8 червня, керівники і депутати Запорізької обласної ради зустрілись із Високопреосвященним Митрополитом Запорізьким та Мелітопольським Лукою.

👉Представник церкви детально розповів, чим займається єпархія, які має пріоритети в своїй церковно-громадській діяльності. Зокрема, розказав про роботу із дітьми та молоддю в Недільних школах єпархії, про культурно-мистецькі заходи, про допомогу учасникам та жертвам АТО, підтримку матерів і дружин, чиї сини та чоловіки загинули, захищаючи свободу і цілісність України. Як наголосив Митрополит Запорізький та Мелітопольський Лука, тільки безкоштовними обідами єпархія щомісяця пригощає близько 7-ми тисяч нужденних. Крім того, утримує єпархіальний дитячий будинок «Надія» і центр раннього розвитку дітей «Радонєж».
🔵- Церква – це не тільки молитва. Це – повнота людського життя, - зазначив Митрополит Запорізький та Мелітопольський Лука.

Всі, хто зібрався на зустріч, - а це голова Запорізької обласної ради Олена Жук, її перший заступник Людмила Любім, заступник Владислав Куценко, депутати Запорізької обласної ради Олександр Білий, Оксана Бугайчук, Ніна Гурська, Вячеслав Колесников, Павло Матвієнко – мали змогу поставити питання про суспільну діяльність єпархії і обговорити релігійні аспекти.

-Запорізький регіон – мультикультурний і мультирелігійний. Тож, Запорізька обласна рада відкрита для співпраці із представниками різних конфесій. Сьогоднішня зустріч – початок такого діалогу, - сказала Олена Жук, зазначивши, що як голова Запорізької обласної ради має головну мету – мир на території Запорізької області і порозуміння між людьми різних віросповідань.


🔗За матеріалами відділу комунікацій Запорізької обласної ради



Середа, 09 Червня 2021 14:16 | Переглядів: 209