Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЧАРІВНИЙ ВЕЧІР – ВИПУСКНИЙ!

     23 червня в приміщенні міського Будинку культури випускники Кам’янсько-Дніпровських шкіл (гімназії «Скіфія», НВК «Д/с – ЗОШ І-ІІІ ст.» та ЗОШ І-ІІІ ст. №3) під грандіозні овації отримували свої атестати. Проте найчарівніше дійство відбулося на загальноміській церемонії, де зібралися не тільки колишні одинадцятикласники, а й безліч інших людей. Площа біля БК ледве вмістила в собі всіх охочих подивитися на винуватців свята – випускників 2018 року.
Яскраві та елегантні сукні у дівчат, стильні та вишукані костюми в юнаків. Навіть проливний дощ не зіпсував урочистої атмосфери. Випускники, стоячи під парасольками, виглядали ще краще. Їхні посмішки та яскраві очі затьмарювали усю непогоду навкруги.
     Зі словами привітання до всіх звернулися секретар Кам’янсько-Дніпровської міської ради Дмитро Тягун, заступник голови Кам’янсько-Дніпровської районної ради Анатолій Греченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради Маріанна Вакула та настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці Олег Чиквашвілі.
Цього року золотої медалі були удостоєні дві учениці: Ганна Гріга (ЗОШ №3) та Олена Лактіонова (НВК).
Незабутнім та пам’ятним став випускний вечір для вже дорослих юнаків та дівчат. Можливо, хтось з них стане вчителем, хтось лікарем чи бізнесменом, хтось пов’яже своє майбутнє із наукою чи, навіть, спортом. Проте, який би життєвий шлях випускники не обрали, вони обов’язково стануть гордістю рідного краю.
     На завершення організатори свята подякували за підтримку у проведенні випускного вечору голові Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада Володимиру Антоненку.


За матеріалами Знамя-Труда.



Вівторок, 03 Липня 2018 15:13 | Переглядів: 654