Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

🔥СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ С. ВЕЛИКА ЗНАМ’ЯНКА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

     77 років тому, долаючи жорстокий опір ворога, воїни-визволителі у тяжких боях, крок за кроком звільняли наш рідний край від нацистських загарбників. 6 лютого – День остаточного вигнання окупантів із села Велика Знам’янка, саме сьогодні ми схиляємо голови, згадуючи полеглих у тій кривавій війні, та вшановуємо живих ветеранів.
     Традиційно, за всебічної підтримки Володимира Антоненка, голови Кам’янсько-Дніпровської громади, за участю Михайла Антоника, заступника міського голови, Олександри Дєєвої, голови Великознам’янської ветеранської організації, настоятеля храму «Знамення» Анатолія Пшеничникова, депутата міської ради та директора КП «Агрознам’янка» Анатолія Баса, директора сільського будинку культури «Знам'янський» та депутата міської ради Альони Кустинської, представників виконавчого комітету міської ради, 6 лютого відбулось покладання квітів до пам’ятників та меморіальних комплексів села Велика Знам’янка. Лунали слова щирої вдячності на адресу ветеранів, трудівників тилу, людей післявоєнного покоління. Присутні хвилиною мовчання вшанували героїв-визволителів, що віддали найвищу ціну за майбутнє Батьківщини. Будемо ж гідні пам’яті підпільників, партизанів, бійців!
     Настоятель храму "Знамення" Анатолій Пшеничников відслужив панахиду за загиблими у роки Другої світової війни.
На жаль, через карантинні обмеження масові заходи до цієї дати провести неможливо, але ветерани, співробітники установ, організацій, підприємств, школярі покладають квіти до місць поховання загиблих у роки Другої світової війни індивідуально. Концертну програму з-за карантину також можна буде переглянути тільки в онлайн - форматі.
     Шановні жителі Кам’янсько-Дніпровської громади, дорогі ветерани! Миру, добробуту, добра та тепла кожному з вас!
     Пам’ятаємо! Пишаємося!

(фото Анастасії Пшеничникової)



субота, 06 Лютого 2021 13:59 | Переглядів: 250