Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

СВЯТКОВИЙ ЗАХІД В ГРОМАДІ «ЧЕКАЄМО НА ТЕБЕ, СВЯТИЙ МИКОЛАЙ!»

День Святого Миколая - улюблене свято малечі. Адже саме в цей день збуваються найзаповітніші дитячі мрії та сподівання і в серці кожної дитини живуть мрії, тому всі чекають аби їх мрії здійснилися.

Тож, на виконання Рішення Камʼянсько-Дніпровської міської ради від 30.10.2020 №18 «Про затвердження Програми фінансування заходів щодо святкування Дня Святого Миколая, новорічних свят для дітей об’єднаної територіальної громади Камʼянсько-Дніпровської міської ради на 2020-2022 роки» було прийнято програму, якою передбачена закупівля новорічних подарунків для дітей громади, у тому числі для дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» Камʼянсько-Дніпровської міської ради.

Таким чином, з нагоди святкування Дня Святого Миколая протягом 18 та 19 грудня спеціалістами Центру були проведені відповідні заходи на базі Храму УПЦ “Різдва Пресвятої Богородиці” міста Камянка-Дніпровська, Храму УПЦ на честь ікони Божої Матері «Знамення» села Велика Знам’янка та КУ «К-Д МЦСССДМ» на які були запрошені сім'ї з дітьми, які перебувають на обліку центру для вручення святкових солодких подарунків.

Під час зустрічей спеціалісти Центру вітали всіх зі святом та ознайомили присутніх, що дані подарунки були придбані за ініціативи голови Кам'янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади Володимира Антоненка, а також діти та їх батьки отримали благословення від настоятелів храмів.

Свято закінчилося, але воно зігріло серця і дорослих, і дітей! Метою свята було показати батькам та їх дітям почуття любові, милосердя, доброти до людей, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються в житті. Завдяки подібним акціям та людям, які беруть в них участь, діти виростають впевненими, що їх не залишили на самоті з проблемами, не ізолювали від світу, а найголовніше, що маленькі мешканці громади не залишаються без уваги керівництва громади та завжди відчувають їх турботу.

Спеціалісти Центру щиро вдячні настоятелям храмів за їх підтримку в проведенні святкового заходу. Всі зустрічі були проведені з дотриманням карантинних обмежень та заходів.
Таким чином, 94 дитини Камʼянсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади отримали свої солодкі подарунки. Груповими заходами було охоплено 145 осіб. Діти були дуже задоволені подарованому святу.

КУ «К-Д МЦСССДМ»



Понеділок, 21 Грудня 2020 12:01 | Переглядів: 480