Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👨‍👩‍👧‍👦👶👧ГРУПОВИЙ ЗАХІД ДЛЯ ПРИЙОМНИХ ДІТЕЙ: «СВІТ РІДНИХ ЛЮДЕЙ».

     На території Кам'янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади в с. Велика Знам'янка наприкінці минулого року, розпорядженням голови районної державної адміністрації було створено прийомну сім'ю на базі родини Точиліних Віктора Федоровича та Наталії Іванівни, в яку було влаштовано на виховання та спільне проживання дитину-сироту, а 26.10.2020 року у прийомній сім'ї відбулося поповнення ще однією дитиною, позбавленою батьківського піклування. Тож, на даний час в прийомній родині виховуються двоє дітей віком 6 та 9 років.
     👐З метою формування навичок оптимальної взаємодії прийомних батьків та дітей, які залишилися без батьківського піклування, 17 грудня 2020 року на базі вищезазначеної родини, спеціалістами КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Кам’янсько-Дніпровської міської ради було проведено груповий захід у формі тренінгу. Під час зустрічі до розуміння дітей було донесено значимість сім'ї для кожної людини, освоєно соціокультурні категорії «СІМ'Я», «БАТЬКИ», «ДІМ», «МАТИ», «БАТЬКО», наголошено, що найважливішими цінностями сім'ї є турбота, злагода, любов, шанування старших, відповідальність кожного за добре ім'я своєї сім'ї та надали уявлення про сімейне щастя. Також, були проведені вправи направлені на розвиток у дітей, прийнятих в сім'ю, позитивного досвіду спілкування в сім'ї з дорослими та іншими дітьми, формування мотивації на добре ставлення в сім'ї один до одного та розвиток мотивації на спілкування і взаємодію дітей і дорослих, дітей і дітей.
     💟 Зустріч пройшла у доброзичливій та невимушеній атмосфері, діти відкрито висловлювали свою думку та з легкістю приймали участь у розмові.
     Робота з прийомною сім'єю і надалі буде проводиться згідно плану соціального супроводження.

    ✍️Провідний фахівець із соціальної роботи   С.А.Ходоренко



П'ятниця, 18 Грудня 2020 14:44 | Переглядів: 465