Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

❄️🎄ДОЛУЧАЙСЯ ДО ФЛЕШМОБУ «НОВОРІЧНЕ НАТХНЕННЯ»

     🎊Новорічні свята – це особливе дійство в душі дитини та дорослого. Всі відчувають аромат мандаринів, ні з чим незрівнянний аромат ялинки, затишні родинні вечері та звуки хрумкого білого снігу. Для відчуття свята ми прикрашаємо свої оселі новорічними прикрасами, гірляндами, щоб створити новорічний настрій.
     👨‍👩‍👧‍👦Шкільна спільнота КЗ «Кам’янсько-Дніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3» Кам’янсько-Дніпровської міської ради не залишила без уваги й свою затишну шкільну оселю. Вже стало традицією прикрашати вікна класних кімнат новорічними витинанками. Діти, батьки та вчителі з особливим натхненням створюють візерунки та новорічні композиції за допомогою ножиць та паперу. В останні дні школа засяяла паперовими витинанками, про які з захопленням вже говорять всі жителі громади.
     ⏰В цьому році пропонуємо усім закладам освіти, підприємствам, небайдужим жителям громади залучитись до нашого новорічного флешмобу - прикрасити свої вікна та створити новорічне диво. Хай наше новорічне натхнення охопить всіх охочих!
     📷Крім цього, вже декілька років поспіль класні кімнати нашої школи прикрашають композиції зі штучних матеріалів замість живої ялинки. Завдяки зусиллям батьків та колективу школи на даний час функціонує три фотозони, біля яких діти зможуть зробити свої яскраві новорічні фото.
     Підхоплюйте наш новорічний настрій!

✍️Адміністрація закладу освіти



Четвер, 17 Грудня 2020 10:51 | Переглядів: 456