Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ЖИТЕЛЯМИ КАМ'ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ПІДТРИМАНО ВСЕУКРАЇНСЬКУ АКЦІЮ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»!

     Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». В рамках даної акції на базі КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради для сімей, які перебувають на обліку Центру, як сім'ї, що потрапили в складні життєві обставини спеціалістами КУ К-Д МЦСССДМ було проведено інформаційно - профілактичний захід, у якому було розкрито проблему насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
     Спеціалістами було проведено з кожною родиною окремо бесіду, як за місцем проживання сімей, так і безпосередньо в Центрі. Бесіди були направлені на те, щоб донести до членів сімей, що будь яке насилля є порушенням прав людини, що домашнє насильство – це діяння фізичного, сексуального, психологічного або економічного характеру, що вчиняються в сім'ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають однією сім’єю. Метою спеціалістів КУ К-ДМЦСССДМ, було сформувати переконання того, що насилля над іншою людиною – є незаконною дією. Також, було наголошено на тому, якщо в їх житті, або у їх знайомих чип родичів виникають будь які прояви насильства, то вони можуть та повинні звертатися за захистом та допомогою до органів поліції та соціальних служб громади.
     Також, під час проведення акції було розповсюджено інформаційно-просвітницькі матеріали (буклети): «Домашнє насильство - це злочин» - 15; «Кожен має право на допомогу!» - 15; «Не мовчи, і тобі допоможуть»; -15 шт., та запрошеним сім'ям надано гуманітарну допомогу у вигляді речей.


Провідний фахівець із соціальної роботи А.Г. Коноплянко



Вівторок, 08 Грудня 2020 16:43 | Переглядів: 572