Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

«ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА СІМ'ЯМ, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ»

     13 жовтня 2020 року на базі Комунальної установи «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради було проведено захід для сімей з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку Центру.
     Метою заходу було надання гуманітарної допомоги (одяг для дітей та дорослих, взуття, дитячі іграшки) сім'ям з дітьми, які перебувають на обліку КУ «Кам’янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кам’янсько-Дніпровської міської ради та проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на вирішення проблемних питань, які виникли в родинах. Дана гуманітарна допомога була зібрана завдяки небайдужим громадянам Кам'янсько-Дніпровської об’єднаної територіальної громади
     Хочеться відмітити, що в кожної із родин свої індивідуальні потреби та проблеми, а саме: хтось потребує допомоги у формуванні пакету документів, для оформлення державних виплат чи влаштувати дитину на цілодобове перебування до інтернатного закладу, хтось потребує допомоги в наданні рекомендацій щодо того, які методи застосовувати у вихованні дітей та багато іншого. Тому після заходу, з кожною сім'єю окремо, фахівці із соціальної роботи провели відповідну роботу для вирішення складних життєвих питань.
     Допомагаючи родинам, спеціалістам завжди приємно бачити задоволені обличчя клієнтів центру, а особливо маленьких мешканців нашої громади.

Провідний фахівець із соціальної роботи Г.О. Левківська
Фахівець із соціальної роботи М.В. Литвиненко



Четвер, 15 Жовтня 2020 11:15 | Переглядів: 550