Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ У КАМ'ЯНСЬКО - ДНІПРОВСЬКІЙ МІСЬКІЙ ОБ'ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

24 роки тому, 28 червня 1996 року на 107-му засіданні V сесії Верховної Ради України другого скликання був ухвалений Основний Закон нашої держави - Конституція України. Вона стала першою Конституцією незалежної України; продовженням багатовікових конституційно-правових традицій українського народу, закріпивши правові основи нашої держави, її суверенітет і територіальну цілісність.
Тож, з нагоди державного свята – Дня Конституції України у Кам’янсько-Дніпровській об’єднаній територіальній громаді пройшла низка заходів. Карантинні обмеження внесли деякі корективи в цьогорічне святкування, однак заклади культури знайшли спосіб привітати жителів громади. 28 червня працівниками Кам'янсько-Дніпровського міського будинку культури провели святковий онлайн концерт у соціальній мережі Facebook «Чинна Конституція – сильна Україна!» за участю аматорських виконавців. Користувачі Internet-ресурсу мали змогу побачити й почути улюблених артистів громади, пісні та вірші у їх виконанні. «Кам'янсько- Дніпровська міська об'єднана територіальна громада щиро вітає вас з Днем Конституції та бажає миру і процвітання країні, в якій ми усі будемо себе почувати повноправними і щасливими громадянами! Нехай у кожного українця буде якомога більше приводів для гордості за рідну Україну», – на завершення концерту побажали працівники міського будинку культури. Сподіваємося, що епідеміологічна ситуація в нашій країні стабілізується і дуже скоро ми матимемо змогу завітати до будинків культури громади, щоб наживо насолодитися яскравими концертними програмами наших талановитих артистів.
До відзначення Дня Конституції долучились й бібліотечні заклади громади - Кам'янсько-Дніпровською публічною бібліотекою було оформлено літературну виставку «Конституція України: від гетьмана – до президента», з матеріалами якої мали змогу ознайомитися відвідувачі бібліотеки.
Тож, ще раз вітаємо всіх з Днем Конституції України. Поважаймо норми Основного Закону нашої держави, адже від цього залежить розвиток України та, без перебільшення, її майбутнє.

Тетяна Пшенична
начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради

 



Четвер, 02 Липня 2020 09:19 | Переглядів: 559