Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

З 22-ОЇ ГОДИНИ ЗАБОРОНЕНО ПРОДАЖ АЛКОГОЛЮ, А ТАКОЖ ОБМЕЖЕНО ЧАС РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ТА ЗАКЛАДІВ РОЗВАЖАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Продовжуємо інформувати жителів Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади щодо карантинних заходів, які проходять на її території, в умовах пандемії COVID-19.
Наприкінці минулого тижня, 26 червня, протоколом позачергового засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Запорізької області, яке відбулось під головуванням першого заступника Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова в режимі онлайн-засідання:
- органи місцевого самоврядування зобов’язано обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22:00 години. Термін виконання – протягом карантину.
Тож, 30 червня, на виконання рішення Регіональної комісії, комісією з питань ТЕБ та НС Кам’янсько-Дніпровської ОТГ прийнято відповідне рішення: обмежено час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22.00 години. Термін виконання - протягом карантину.
Також з 1 липня 2020 по 12 липня 2020 на території Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади заборонена реалізація алкогольних та слабоалкогольних напоїв (в тому числі і пива) у всіх без винятку закладах торгівлі з 22 години вечора до 07.00 години ранку.
Протоколом комісії з питань ТЕБ та НС Кам’янсько-Дніпровської ОТГ рекомендовано Кам’янсько-Дніпровському районному управлінню Держпродспоживслужби в Запорізькій області разом з Кам’янсько-Дніпровським ВП Енергодарського ВП ГУНП в Запорізькій області (із залученням засобів масової інформації для висвітлення процесу та результатів) забезпечити проведення регулярних моніторингових перевірок щодо дотримання суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину, стосовно дотримання режиму насіння масок захисних масок, соціальної дистанції, здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, у громадському транспорті.
Нагадаємо, що Уряд продовжив карантин до 31 липня поточного року. Тож, закликаємо всіх жителів Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади дотримуватись карантинних заходів. Бережіть себе та будьте здорові!

Тетяна Пшенична
начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради



Вівторок, 30 Червня 2020 16:48 | Переглядів: 394