Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

«ДЕРЕВО ТРИМАЄТЬСЯ КОРІННЯМ, А ЛЮДИНА СІМ’ЄЮ»

     У нелегкі сьогоденні часи, дуже важливо не втратити найголовніше, що є майже у кожної людини – це Сім'я! Кожному з нас треба пам’ятати цю важливу істину та робити все на користь один одному. Стосовно цього, спеціалістами КУ «Камʼянсько-Дніпровського міського центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді» Камʼянсько-Дніпровської міської ради в рамках Всеукраїнського тижня планування сімʼї та Дня матері були проведені бесіди з сім'ями, які перебувають в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку Центру.
     З членами сімей було обговорено таке дивовижне явище, як Материнство – важлива та почесна місія кожної жінки, адже мама дає життя, продовжує рід. Беззаперечно, матерів треба шанувати і любити, а також дякувати їм за подароване життя. А ще для створення сприятливих умов зміцнення інституту сім’ї, як основи суспільства і визнання на державному рівні важлива роль батька у виховному процесі дітей. З родинами було вкотре проведено профілактичну бесіду щодо ведення здорового способу життя, шкідливості вживання алкогольних напоїв та психотропних речовин, дотримання карантинних заходів безпеки, під час епідемії короновірусу COVID-19. Батькам було нагадано на важливості використовувати державні кошти за призначенням аби належним чином забезпечувати потреби дітей у здоров'ї, освіті, їжі, засобах особистої гігієни, речах, тощо та належним чином виконувати свої батьківські обов’язки.
     Також, 20-21-22 травня до Центру були запрошені в різний час, окремо представники сімей, які перебувають на обліку, та надано їм гуманітарну допомогу у вигляді речей та іграшок.
      Таким чином, метою заходу було донесення до відома сімей, що у вихованні дитини велика роль відводиться матері, яка відіграє важливу роль в житті своїх дітей. Також, кожній родині роздано інформаційні листівки: «Підтримка сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах і не в змозі подолати іх самостійно» - 11 шт; «Не залишайся байдужим до дитячої самотності» - 11 шт.

Провідний фахівець із соціальної роботи А.Г. Коноплянко

 



П'ятниця, 22 Травня 2020 15:11 | Переглядів: 1354