Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СОЦІАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНА РОБОТА З СІМ'ЯМИ, ЯКІ ПОТРАПИЛИ У СКЛАДНІ ЖИТТЄВІ ОБСТАВИНИ, ЗА МІСЦЕМ ЇХ ПРОЖИВАННЯ В УМОВАХ ПРОВЕДЕННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

На виконання рішень Міського голови та виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради та з метою забезпечення прав дітей в умовах проведення карантинних заходів, спеціалістами КУ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради 08 квітня в м. Кам'янка-Дніпровська було проведено виїзне відвідування сімей, які перебувають на обліку центру, як такі, що потрапили у складні життєві обставини.
Під час відвідувань сім'ям було роз’яснено про посилення карантинних заходів щодо недопущення поширення корона вірусу та наголошено на дотриманні санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекції. Також проведено профілактичну бесіду щодо належного виконання батьками своїх обов’язків, забезпечення відповідних потреб дітей, особливо в умовах карантину, профілактики вживання алкоголю, домашнього насильства, жорстокого поводження тощо.
Таким чином, під час заходу було відвідано 18 сімей (26 дітей), дві з яких ново виявлені та одна - занесена на облік КУ К-Д МЦСССДМ, як таку що опинилася у складних життєвих обставинах.
Тож, за результатами відвідування на території Кам'янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади сімей, в яких порушуються права дітей в умовах карантину, не виявлено.
Спеціалісти КУ К-Д МЦСССДМ і надалі будуть продовжувати відповідну роботу.
Дякуємо виконавчому комітету міської ради за те, що для проведення виїзних відвідувань фахівцям центру завжди надаються службові транспортні засоби, що значно допомагає нам в роботі.

Провідний фахівець із соціальної роботи
С.А. Ходоренко
Провідний фахівець із соціальної роботи
Г.О. Левківська



Четвер, 09 Квітня 2020 11:33 | Переглядів: 264