Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАСІДАННЯ ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ ТА СКЛИКАННЯ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Як ми інформували раніше, 23 березня поточного року розпорядженням міського голови Володимира АНТОНЕНКА у нашій громаді створено Оперативний штаб з дотримання профілактичних і протиепідеміологічних заходів та недопущення поширенню на території Кам’янсько-Дніпровської міської ОТГ коронавірусу COVID-19, а також затверджені Положення про нього та особовий склад штабу. Завданням оперативного штабу є забезпечення координації дій при виконанні рішень комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кам’янсько-Дніпровської ОТГ на період дії карантину.
На засіданні Оперативного штабу, яке відбулось 25 березня під головуванням Володимира Антоненка, було вивчено потреби комунальних підприємств та установ громади у придбанні засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) та дезінфікуючих засобів. Голова штабу Володимир Володимирович зауважив у необхідності ретельного вивчення потреб підприємств у придбанні ЗІЗ, по кожному працівнику та службовцю, сторожу, прибиральнику, водію тощо, враховуючи специфіку їх роботи. Адже всі вони будуть виконувати свої службові обов’язки, у т.ч. безпосередньо спілкуючись з людьми, а тому знаходитимуться у зоні ризику.
За результатами засідання штабу будуть внесені відповідні пропозиції на розгляд депутатів під час засідання позачергової сесії Кам’янсько-Дніпровської міської ради, яке відбудеться 27 березня, в п’ятницю. Сесію міської ради було скликано в екстреному режимі з метою недопущення розповсюдження епідемії коронавірусу COVID-19 у нашій громаді та можливою небезпекою для здоров’я і життя її жителів



Четвер, 26 Березня 2020 10:57 | Переглядів: 308