Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СЕСІЯ КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ – ДЕПУТАТИ ПРИЙНЯЛИ ПОНАД 130 РІШЕНЬ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ РІЗНИХ СФЕР ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

13 березня поточного року, на чолі з міським головою Володимиром Антоненком, відбулася чергова тридцять четверта сесія Кам’янсько-Дніпровської міської ради восьмого скликання. На засіданні було розглянуто понад 130 питань порядку денного. Усі вони напередодні ретельно розглядалися в профільних комісіях депутатами міської ради.
Традиційно, в першу чергу були розглянуті зміни до чинних Програм та бюджету громади на 2020 рік, які дадуть змогу розв’язати назрілі життєві питання та покращать соціально-побутові умови жителів громади.
БЕЗПЕКА ТА ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ
Цього дня депутати більшістю підтримали рішення щодо фінансування:
- районного бюджету для КНП «Кам’янсько-Дніпровської ЦПМСД», в т.ч. для Кам’янсько-Дніпровської АЗПСМ №1, Кам’янсько-Дніпровської АЗПСМ №2, Великознам’янської АЗПСМ №1 та Великознам’янської АЗПСМ №2 на придбання респіраторів класу захисту FFP2 -130 одиниць, костюмів біозахисту (одноразових) - 30 одиниць., швидких (експрес) тестів для діагностики корона вірусу COVID-19 (антитіла IgM/IgG) - 21 одиниці, засобів індивідуального захисту (рукавичок нітрилових) – 10 уп., а також антисептиків та деззасобів - 20 одиниць для КНП «Кам’янсько-Дніпровської ЦПМСД». Загальна сума трансферту становить 34,26 тис. грн. (100% суми, яка запитувалась Кам’янсько-Дніпровською райдержадміністрацією);
- Кам’янсько-Дніпровського районного сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області (на придбання паливно-мастильних матеріалів, для закупівлі бензину А-92).
ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я ТА СОЦІАЛЬНА СФЕРА
Рішенням 34-ї сесії з бюджету об’єднаної територіальної громади направлені кошти на реалізацію заходів:
- Програми підтримки діяльності громадської організації «Кам’янсько-Дніпровські ветерани» на 2020-2022 роки;
- Програми по наданню допомоги хворим з хронічною недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз та проживають на території об’єднаної територіальної громади Кам’янсько-Дніпровської міської ради на 2020-2022 роки.
До того ж виділено кошти на проведення поточного ремонту автомобіля Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Кам’янсько-Дніпровської міської ради, який обслуговує соціально незахищених жителів, у т.ч. людей похилого віку, нашої громади.
БЛАГОУСТРІЙ
На реалізацію Програми благоустрою населених пунктів Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади, КП «АГРОЗНАМ’ЯНКА» виділено кошти на придбання щебеневої суміші для засипки ями біля КЗДО я/с «Берізка» по вулиці Калинова, 107. Рішенням сесії також були передбачені кошти для фінансування оплачуваних громадських робіт. До того ж, в рамках реалізації Програми будівництва, ремонту, утримання вулично – дорожньої мережі та підвищення безпеки руху на території об’єднаної територіальної громади Кам’янсько – Дніпровської міської ради на 2020-2022 роки, комунальному підприємству надані кошти на поточний (ямковий) ремонт доріг с. Велика Знам’янка, а саме по вулицях/провулкам: Водяна, Гвардійський, Олімпійська, Степова, Загородня, Патріотів.
Для реалізації тієї ж Програми КД МКП «Карат» виділено кошти на поточний (ямковий) ремонт доріг м. Кам’янка-Дніпровська по вулицях/провулкам: Зелена, Щаслива, проспекту 9 Травня, Калинова, Хуторська, Гоголя, Толстого, Набережна, Лиманна, Мічурина, Челюскіна, Осипенка, Космічний, Дружби, Амурський, Каховська, Першотравнева, Світлий, Зоряна, Приморський, Таврійська та Олександрівська.
Комунальному підприємству «Водоканал» надані кошти для придбання: запірної арматури для заміни на комунальних каналізаційних системах, полімер піщаних люків для системи водопостачання та на проведення поточного ремонту водопровідних мереж на ділянці по вулиці Шкільна від буд.28 до провулка Свободного села Велика Знам’янка.
ОСВІТА
Рішенням сесії 13 березня 2020 року направлено кошти на:
- капітальний ремонт приміщення спортивного залу корпусу КЗ «Кам’янсько-Дніпровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3» Кам’янсько-Дніпровської міської ради;
- капітальний ремонт приміщення спортивного залу КЗ «Великознам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3» Кам’янсько-Дніпроської міської ради;
- реконструкцію будівлі (улаштування додаткових приміщень) навчального корпусу КЗ «Великознам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3» Кам’янсько-Дніпроської міської ради;
- поточний ремонт паркану, капітальний ремонт під’їзного шляху та капітальний ремонт будівлі зовнішнього туалету «КЗ «Кам’янсько-Дніпровська районна гімназія «Скіфія» Кам’янсько-Дніпровської міської ради;
- капітальний ремонт мощення майданчика та капітальний ремонт будівлі зовнішнього туалету КЗ «Великознам'янська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №2» Кам'янсько-Дніпровської міської ради.
Також для початкових класів закладів загальної середньої освіти громади (у т.ч. з дошкільними підрозділами) бюджетом громади передбачено придбання засобів навчання, сучасних меблів та закупівля комп’ютерного обладнання. Додатково для цих закладів виділено кошти, у т.ч. на:
- придбання водонагрівача на 100 л для КЗДО «Барвінок»;
- придбання будівельних матеріалів та фарби для гімназії «Скіфія;
- придбання лічильника електроенергії для корпусу №3 для «Великознам’янської ЗОШ №1»;
- запчастин для автобуса Великознам’янських ЗОШ №1 та №3, а також їх технічний огляд;
- придбання матеріалів для косметичного ремонту будівель та приміщень закладів загальної середньої освіти;
- поточний ремонт електропроводки у Великознам’янській ЗОШ №2»;
- придбання м’ясорубки та овочерізки промислової для КЗДО «Барвінок» тощо.
Для закладів дошкільної освіти громади цього дня виділено кошти у т.ч. на:
- придбання пожежного щита та інвентарю для пожежного щита для КЗДО «Топольок»;
- придбання матеріалу для встановлення металевої дробини до горища для КЗДО «Зайчик» ;
- придбання матеріалів для КЗДО «Берізка» для усунення пошкоджень покрівлі від стихійного лиха;
- придбання матеріалів для косметичного ремонту будівель та приміщень закладів дошкільної освіти;
- перезарядку вогнегасників на загальну для КЗДО «Зайчик», КЗДО «Оленка», КЗДО «Берізка»;
- придбання механічної витяжки-вентиляції для КЗДО «Берізка» тощо.
Закладам позашкільної освіти направлено кошти на:
- придбання пожежного щита та інвентарю для пожежного щита;
- придбання матеріалів для косметичного ремонту будівель та приміщень закладів позашкільної освіти;
- придбання мікрофонів радіоакустичних;
- перезарядку вогнегасників;
- придбання мікшерського пульта для БДТ;
- придбання спортивного обладнання: грифу дитячий, грифу для трицепса, грифів жіночі, замків для штанги, дисків різновагові для Кам’янсько-Дніпровської міської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос»
КУЛЬТУРА
Рішенням сесії відділу культури та туризму виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради профінансовано придбання: обладнання та інвентарю для закладів культури громади, дверей евакуаційного виходу глядацької зали (СБК «Знам’янський), електричного обладнання (Кам’янсько-Дніпровський будинок культури» тощо.
Загалом за результатами засідання тридцять четвертої сесії Кам’янсько-Дніпровської міської ради розглянуто та прийнято відповідні рішення з усіх питань порядку денного. На завершення, Володимир Антоненко подякував депутатському корпусу Кам’янсько-Дніпровської міської ради за продуктивну роботу та традиційно виважену позицію.
Тетяна Пшенична
начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради

 Фото : Валентина Овчатова



Середа, 25 Березня 2020 16:03 | Переглядів: 515