Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

НАРАДА ВІДДІЛУ ОСВІТИ ГРОМАДИ

Сьогодні, 04 березня, у відділі освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради відбулася нарада керівників та заступників керівників з освітньої роботи закладів загальної середньої та дошкільної освіти нашої громади. У нараді також взяли участь фельдшер Кам’янсько-Дніпровського районного Управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Кононенко Олена Анатоліївна та військовий комісар Кам’янсько-Дніпровського районного військового комісаріату Богачов Володимир Володимирович. Нарада пройшла у плідному та конструктивному діалозі. Під час її проведення були розглянуті актуальні питання діяльності закладів освіти Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади, а саме:
1.Профілактика захворювання на короно вірус та протидія захворюванню.
(виступав: фельдшер Кам’янсько-Дніпровського районного Управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області. Кононенко О.А.)
2. Про проведення заходів військово- професійної орієнтації учнівської молоді у 2020 році (виступав: військовий комісар Кам’янсько-Дніпровського районного військового комісаріату Богачов В.В.)
3 Аналіз стану виконання приписів Кам’янсько-Дніпровського РС ГУДНС України у Запорізькій області щодо пожежної безпеки в закладах освіти. (виступала: начальник відділу Вакула М.Ю.)
4.Порядок організації та проведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних (виступали: спеціаліст I категоріі Сущенко С.В. та військовий комісар Кам’янсько-Дніпровського районного військового комісаріату Богачов В.В.)
5. Про результати збору даних про заклади дошкільної освіти за формою 85-к.
(виступила: спеціаліст I категоріі Сущенко С.В.)
6. Основні напрямки проведення підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році (виступила: спеціаліст Литвинчук К.Ф.)
7.Про результати участі учнів в обласних етапах обласних олімпіад та конкурсі-захисті учнів-членів МАН (виступив: спеціаліст Андросов Р.С._
8.Про підсумки участі учнів закладів загальної середньої освіти в обласних конкурсах за основним напрямком позашкільної освіти у І півріччі 2019/2020 навчальному році (виступила: спеціаліст I категорії Стригунова О.М.)
9.Підготовка до проведення Державної підсумкової атестації у 2019/2020 навчальному році (виступила: головний спеціаліст Петренко І.В.)
10. Конкурсний відбір підручників для 3 та 7 класів закладів загальної середньої освіти (виступила: головний спеціаліст Петренко І.В.)



Середа, 04 Березня 2020 17:23 | Переглядів: 333