Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ЗВІТИ ОЧІЛЬНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ ТА УСТАНОВ КОМУНАЛЬНОЇ І СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ГРОМАДИ, РЕЗУЛЬТАТИ РОЗГЛЯДУ ЗВЕРНЕНЬ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ТА ІНШІ ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО ВИКОНКОМУ МІСЬКОЇ РАДИ

21 лютого поточного року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Кам′янсько-Дніпровської міської ради.
Під головуванням міського голови Володимира Антоненка, засідання пройшло за участю членів виконавчого комітету та запрошених начальників профільних відділів, а також очільників підприємств/установ комунальної та соціальної сфери громади. Порядок денний налічував близько 40 питань, більшість з яких традиційно стосувалася звернень жителів нашої громади: про надання одноразової та соціальної допомоги, допомоги на поховання, грошових допомог учасникам ООС, присвоєння та зміну поштової адреси погодження місця розташування тимчасових споруд тощо.
Директори КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Марина Чорна та КУ «Кам’янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Людмила Куницька прозвітували перед членами виконкому про підсумки роботи їх установ у 2019 році. За результатами звітів вирішено рекомендувати:
     - Чорній М.А. посилити роботу щодо виявлення одиноких громадян Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади, які потребують сторонньої допомоги, з метою надання їм соціальних послуг;
     - Куницькій Л.П. посилити роботу в напрямках: соціальної роботи з прийомними сім’ями та дитячими будинками сімейного типу; роз’яснення щодо запровадження на території Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади послуги патронату над дитиною; продовжити практику проведення рейдів-перевірок сімей, які перебувають на обліку, як ті, що потрапили в складні життєві обставини.

Ще одним питанням порядку денного засідання виконкому стало порушення членами виконкому клопотання перед Кам’янсько-Дніпровською районною державною адміністрацією Запорізької області про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительки села Велика Знам’янка.
Також цього дня на засіданні виконкому затвердили фінансові плани комунальних підприємств на 2020 рік: КД МКП «Карат», КП «АГРОЗНАМ’ЯНКА», КП «Міський ринок ОТГ», КП «Водоканал». Директорів комунальних підприємств Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади зобов’язано:
- забезпечити виконання показників, передбачених фінансовими планами;
- забезпечити дотримання вимог чинного законодавства з питань оплати праці та недопущення заборгованості з її виплати;
- вчасно вживати заходів щодо погашення кредиторської та дебіторської заборгованості;
- постійно вживати заходів щодо оптимізації витрат підприємства;
- забезпечити на підприємствах впровадження енергоощадних програм та енергоефективних заходів, проводити роботу щодо залучення інвестиційних коштів спрямованих на розвиток підприємства;
- постійно здійснювати аналіз показників фінансово-господарської діяльності та вживати дієвих заходів щодо беззбиткової роботи підприємств.
До того ж, на засіданні 21 лютого директори вищезазначених комунальних підприємств громади прозвітували про підсумки фінансово-господарської діяльності за 2019 рік. Зазначену інформацію було взято до відома та наголошено на необхідності забезпечення безперебійної та прибуткової роботи підприємств, щомісячному проведенні аналізу фінансово-господарської діяльності, веденні пошуку нових джерел отримання доходів, а також інформуванні населення про роботу підприємства через засоби масової інформації.
Директора КД МКП «Карат» Максима Баранова зобов’язано посилити контроль за надходженням коштів за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території (у т. ч. за претензійною роботою); забезпечити належне утримання доріг та тротуарів в зимовий та весняно-літній період; підтримувати належний санітарний стан території міста впродовж року; притягувати до відповідальності порушників Правил благоустрою громади; забезпечити відновлення пошкоджених майданчиків для забору ТПВ; відремонтувати та збільшити кількість контейнерів для сміття, розширити зони охоплення населення послугою з вивозу ТПВ.
Рішенням виконкому Костянтина Чебукіна виконуючого обов’язки директора КП «Водоканал» зобов’язано: забезпечити безперебійну і безаварійну роботу системи водопостачання та водовідведення, каналізаційних, насосних станцій та очисних споруд; покращити роботу щодо надання послуг з вивезення рідких побутових відходів власним автотранспортом підприємства та посилити контроль за їх роботою; забезпечити очищення рідких побутових відходів до нормативних відходів.
Директора КП «Міський ринок ОТГ» Сергія Скочдополь зобов’язано активізувати роботу з благоустрою ринку, створення умов для підвищення рівня культури торгівлі, забезпечення санітарного стану території ринку, торгової зони та місць.
Так само, Анатолію Басу як директору КП «АГРОЗНАМ'ЯНКА» наголошено на: активізації роботи з пуском та відновленням вуличного освітлення у весняно-літній період; забезпеченні належного утримання доріг та тротуарів в зимовий та весняно-літній період, підтриманні належного санітарного стану території села впродовж року, притягненні до відповідальності порушників Правил благоустрою громади.
Таким чином, підсумками засідання виконавчого комітету Кам′янсько-Дніпровської міської ради цього дня стали розгляд усіх питання порядку денного та прийняття відповідних рішень.

Тетяна Пшенична 
начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради



Середа, 04 Березня 2020 13:22 | Переглядів: 213