Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

‼️СЬОГОДНІ 0 10 ГОДИНІ РАНКУ ВІДБУЛОСЬ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

‼️Засідання пройшло під головуванням очільника нашої громади Володимира Антоненка. До роботи комісії оперативно долучилися керівники та представники усіх підприємств стратегічної інфраструктури громади: комунальних підприємств, медичних закладів, електро- та газопостачання, захисних споруд, служби з надзвичайних ситуацій, першого відділу Василівського РТЦК та СП Запорізької області, нацполіції, соціальної сфери, освіти, культури, міської ради, ЗМІ тощо.
Володимир Володимирович на початку засідання комісії, перш за все, наполіг на сталій роботі об’єктів критичної інфраструктури громади, для чого він доручив:
👆перевірити стан роботи генераторів на підприємствах громади;
👆забезпечити наявність запасів паливно-мастильних матеріалів (наразі спостерігається обмеження продажу ПММ на АЗС на території населених пунктів громади) та резерв питної води;
👆тимчасово припинити роботу освітніх та культурних закладів громади;
👆заборонити проведення будь-яких масових заходів;
👆терміново провести обстеження об’єктів, які сьогодні вночі були пошкоджені у м. Кам’янка-Дніпровська.
‼️Присутні керівники підприємств та служб доповіли про стан роботи своїх об’єктів. Зокрема, Валентин Варивода, начальник Кам’янської експлуатаційної дільниці Нікопольського управління захисних масивів Дніпровських водосховищ зазначив, що наразі проводиться постійний огляд об’єктів захисних споруд. Марина Чорна, директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), зауважила, що усім підопічним центру (людям похилого віку, особам з інвалідністю тощо) надається належна допомога. Підприємства газо-, водо- та електропостачання, мед заклади, комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі. Служба з надзвичайних ситуацій, першого відділу Василівського РТЦК та СП Запорізької області, нацполіції – у посиленому.
‼️Повідомляємо адреси захисних споруд цивільного захисту (найпростіші укриття) у:

🏠 м. Кам’янка-Дніпровська:

📌вулиця Гоголя будинки №16 та 20 (житлові багатоквартирні будинки - підвали);
📌вулиця Промислова будинок №8 (житловий багатоквартирний будинок - підвали);
📌вулиця Зелена будинок №31 (житловий багатоквартирний будинок - підвали);
📌вулиця Гоголя будинок №7а (підвальне приміщення Будинку дитячої творчості (відділу освіти, молоді та спорту);
🏠 с. Велика Знам'янка:
📌вулиця Олімпійська будинок №10-А (КЗДО (ясла-садок) «Оленка»);
📌вулиця Калинова будинок 109а (Сільський будинок культури «Знам'янський»).

‼️Голова громади Володимир Антоненко координує дії усіх підпорядкованих установ та підприємств. Кам’янсько-Дніпровська міська рада в межах компетенції сприяє відповідним державним службам, які забезпечують правопорядок та сталу роботу стратегічних об’єктів, що знаходяться на території нашої громади.
👆Вкотре звертаємось до жителів Кам’янсько-Дніпровської громади із закликом зберігати спокій та користуватися тільки перевіреними джерелами інформації.
✍️Відділ організаційної та інформаційної роботи виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради



Четвер, 24 Лютого 2022 12:56 | Переглядів: 343