Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

🚒🔥ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЩОДО ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ ТА ПРАКТИЧНІ ТРЕНУВАННЯ НА ВИПАДОК ВИНИКНЕННЯ ПОЖЕЖІ

👆Сьогодні, 28 січня поточного року, головним інспектором ВОПР та ЦЗ Василівського РУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області Проценком С.В. спільно з інспектором ювенальної превенції Василівського РУП ГУНП в Запорізькій області Шемякіною М.О. та начальником відділу мобілізаційної і оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та зв’язку із правоохоронними органами виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради Пархоменком М.Ф., проведена інформаційно-роз’яснювальна (профілактична) робота з учнями КЗ «Кам’янсько-Дніпровська районна гімназія «Скіфія» та КЗ «Кам’янсько-Дніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3».


👨‍🚒Під час зустрічі дітям надали роз’яснення щодо правил поведінки у випадку виявлення ними потенційного вибухонебезпечного предмета (підозрілих предметів), у випадку виявлення вибухових предметів часів Другої світової війни, а також повідомили про правила поведінки на випадок оголошення евакуації. В ході бесіди нагадали про телефони екстрених служб, відповіли на поставлені питання та залишили Пам’ятки про порядок дій під час виявлення підозрілих предметів.


👫Наприкінці зустрічі у закладах освіти були проведені практичні тренування на тему «Евакуація при пожежі». Можна виокремити з гарного боку дії керівництва та працівників навчальних закладів при введені звукового сигналу про пожежу та початку евакуації. Після того, як діти залишили приміщення закладу освіти, класні керівники оперативно перевірили присутність дітей і негайно доповіли про це заступникам та директору закладу. Завдяки раніше проведеним заняттям та тренуванням, сьогодні вдалося повністю евакуювати всіх учнів протягом 3-х хвилин, що як зазначив представник ДСНС України, є досить гарним результатом. Також можна підкреслити дисциплінованість учнів під час евакуації, що підтверджує якість отриманих ними знань, щодо дій в екстрених ситуаціях.


✍️Відділ мобілізаційної і оборонної роботи, надзвичайних
ситуацій та зв’язку із правоохоронними органами
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради



П'ятниця, 28 Січня 2022 15:03 | Переглядів: 373