Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👏ХАЙ ПРАЦЮ ВАШУ СЛАВЛЯТЬ ЩИРО ЛЮДИ: ВІТАННЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

💐🌾Сьогодні, напередодні дня працівників сільського господарства України, привітання та подарунки від голови громади Володимира Антоненка, Кам’янсько-Дніпровської міської ради та її виконавчого комітету приймали представники цієї надважливої та нелегкої професії. Звертаючись до працівників сільського господарства нашої громади, ✋Володимир Володимирович зауважив: «Наша громада славиться своїми родючими землями, сприятливими природними та кліматичними умовами для зайняття сільським господарством. Але все це не мало б жодного значення, якби не ви – люди, які цілий рік сумлінно, без вихідних та свят працюють на цій землі, взявши на себе відповідальність за майбутнє нашої країни. Щиро дякую вам за це і хочу побажати, перш за все, міцного здоров’я, сприятливої погоди, високих урожаїв та гідного прибутку. Нехай усі ваші плани та задуми обов'язково втілюються у життя, а в родинах живуть затишок, достаток, щастя та любов».

🤝З нагоди професійного свята почесними грамотами обласного, районного та місцевого рівнів відзначено працівників різних сільськогосподарських підприємств Кам’янсько-Дніпровської громади (ФГ «Вікторія», ПБП «Іскра», ТОВ Конвейєр», ФГ «Промінь-6», філії «Кам’янка-Дніпровська» ТОВ СП «НІБУЛОН», ФГ «Чакан», ТОВ «ЛІДЕР»): Олександра Пилипенка, Сергія Долгальова, Василя Плеванюка, Рустама Бабаєва, Олександра Тетера, Олександра Дяченка, Олександра Доберчука, Михайла Бєлянського, Андрія Іванова, Володимира Кліпун, Віталія Козакова.

💐В жодному разі не можна забувати й про людей, які віддали найкращі роки свого життя та здоров’я для становлення та розвитку сільського господарства нашого краю. Тож, Почесні грамоти міської ради голова громади Володимир Антоненко сьогодні вручив ветеранам галузі сільського господарства: Луценко Надії Яківні, Базовкіній Любові Павлівні та Коту Валерію Михайловичу.

👏Ще раз всією громадою вітаємо працівників та ветеранів сільського господарства зі святом. Зичимо всім, для кого важка робота на землі була й залишається сенсом життя, хто попри всі складнощі, чесно та сумлінно працює задля майбутнього свого краю та країни. Нехай життя радує щастям кожен день, нехай поруч будуть близькі люди та підтримка вірних друзів.

✍️Начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
Тетяна ПШЕНИЧНА



П'ятниця, 19 Листопада 2021 17:02 | Переглядів: 280