Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

     💐Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Кам’янсько-Дніпровська громада широко відома своїми культурними традиціями, які з року в рік міцнішають завдяки вашій роботі – людей яскравих, талановитих, активних, ініціативних, захоплених творчим пошуком та своєю професією. Завдяки вашим ідеям, натхненню та кропіткій праці громада живе цікавим культурним життям.
     День працівників культури та майстрів народного мистецтва – це свято не лише колективів будинків культури, школи мистецтв, організаційно-методичного центру, відділу культури та туризму, музею, бібліотек, артистів, виконавців, музикантів, художників, авторів, аматорів та учасників мистецької самодіяльності, а й численних вдячних глядачів культурно-масових заходів, читачів, відвідувачів та вихованців закладів культури громади.
     Тож, шановні представники творчої спільноти! Всією громадою ми пишаємося вашими численними успіхами та досягненнями та зичимо й надалі збагачувати та примножувати культурні традиції рідного краю, прославляючи його історію, розкриваючи його культурний потенціал, плекаючи молоді таланти та зберігаючи існуючі надбання. З усього серця бажаю вам міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, нових творчих звершень та перемог!

✍️З повагою,
голова Кам’янсько-Дніпровської міської територіальної громади
Володимир АНТОНЕНКО



Вівторок, 09 Листопада 2021 08:05 | Переглядів: 182