Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ ПРИ ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ КАМʼЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

📌03 листопада 2021 року заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оленою Козульковою було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Камʼянсько-Дніпровської міської ради.

👉Порядком денним передбачались питання, що стосувалися соціально-правового захисту дітей. Цього разу найважливішими були питання щодо вирішення подальшої долі 6 дітей з міста Камʼянка-Дніпровська. Тож, з метою розвитку сімейних форм виховання в нашій громаді та збереження родинних відносин дітей громади, членами комісії визначені найоптимальніші шляхи розв’язання зазначених питань відповідно до індивідуальних потреб кожної дитини. В результаті обговорень були прийняті рішення про доцільність встановлення опіки та піклування близьким родичем над двома малолітніми та трьома неповнолітніми дітьми, які мають статус дітей-сиріт, та про доцільність влаштування однієї дитини, позбавленої батьківського піклування, до прийомної сім’ї з села Велика Знам’янка, яку буде повернуто з КЗ «Бердянська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів» ЗОР.

👉Також розглядалось питання про надання дозволу жительці міста на відкриття рахунків в АТ «Запоріжгаз» Камʼянсько-Дніпровського відділення та ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» Камʼянсько-Дніпровського відділення від імені малолітньої дитини. І останнім питанням було затвердження індивідуальних планів соціального захисту 7 дітей-сиріт, 6 дітей позбавлених батьківського піклування та 1 дитини з сім’ї, яка опинились у складних життєвих обставинах.

👉По всім розглянутим питанням органом опіки та піклування будуть прийняті відповідні рішення.

✍Виконавчий комітет Камʼянсько-Дніпровської міської ради



Четвер, 04 Листопада 2021 11:38 | Переглядів: 159