Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👧🧒🏠РОБОТА ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ, ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ ТА ОСІБ З ЇХ ЧИСЛА ТРИВАЄ

⌚️29 жовтня 2021 року відбулося чергове 22-е засідання Комісії з питань розподілу у 2020 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. На порядку денному було розглянуто питання щодо надання згоди на перерахування коштів із спеціального рахунка як оплату за відповідним договором купівлі-продажу за рахунок грошової компенсації особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування з с. Велика Знам’янка.

👧🧒Це 19 дитина нашої громади, з числа дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, яка придбала житло за рахунок субвенції 2020 року з державного бюджету місцевим бюджетам.

🏡Вітаємо усіх нових власників будинків (квартир). Бажаємо, щоб нове житло стало тим місцем, де будуть панувати любов, гармонія, теплота стосунків, затишок і достаток. Нехай завжди в стінах ваших будинків лунає дитячий сміх, щоб не меркнув світ ваших вікон, щоб якомога частіше у ваших оселях збиралися бажані гості.
‼️Ще раз звертаємося до 2 осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування (братів з с. Велика Знам’янка). Через свою халатність та невідповідальність ви можете втратити шанс стати власниками свого житла, адже кошти з ваших спеціальних рахунків у разі їх не використання повернуться до Державного бюджету.

☝️Ми ще раз наголошуємо про необхідність комунікації з нами: відповідайте на наші дзвінки, не ігноруйте їх, визначайтеся зі своїм бажанням щодо купівлі житла. Час плине швидко, його залишилося дуже мало. Ви маєте розуміти, що на підготовку документів для продажу будинку (квартири), власнику також необхідний час. Робіть свій вибір, а ми завжди готові до подальшої активної співпраці з вами. Ми надаємо допомогу у пошуках житла та оформленні всіх необхідних документів.

✍️Секретар комісії Олена АВДЄЄВА



Вівторок, 02 Листопада 2021 09:53 | Переглядів: 154