Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПАТРОНАТ (+відео)

КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб» Кам'янсько-Дніпровської міської ради продовжує пошук кандидатів в патронатні вихователі на території Кам'янсько-Дніпровської ТГ. Патронат над дитиною згідно зі статтею 252 Сімейного кодексу України - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками/законними представниками, надання їй та її сім'ї послуг, спрямованих на реінтеграцію дитини у сім'ю або надання дитині відповідного статусу для прийняття подальших рішень з урахуванням найкращих інтересів дитини щодо забезпечення її права на виховання в сім'ї або в умовах, максимально наближених до сімейних.

Патронатний вихователь - це особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки та за участю повнолітнього члена сім'ї чи повнолітньої особи, яка проживає на спільній житловій площі з кандидатом у патронатні вихователі, надає послугу з догляду, виховання та реабілітації дитини за місцем свого фактичного проживання. Патронатний вихователь за надання даної послуги отримує від держави соціальну допомогу на утримання кожної влаштованої під патронат дитини, грошове забезпечення та сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Для більш детальної інформації про послугу патронат над дитиною всі охочі можуть звернутись до спеціалістів КЗ «К-ДМЦСС» за адресою: м. Кам'янка-Дніпровська, вул. Гоголя, 7А, тел. 21167.

 

 



Понеділок, 01 Листопада 2021 14:38 | Переглядів: 176