Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👪 30 ВЕРЕСНЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ СВЯТО - ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ!

     День усиновлення порівняно молоде свято. Вперше в Україні воно відзначається з 2009 року. Мета цього свята полягає в підтримці та розвитку національного усиновлення.
     Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками, як з боку дорослих, так і з боку дитини. Це свято покликане донести до кожного мешканця проблему дітей, які не виховуються у сім’ях, та заохочувати до усиновлення, яке наразі є пріоритетною формою виховання. По всім питанням щодо усиновлення або інших форм сімейного виховання можна звернутися до Служби (відділу) у справах дітей виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровської міської ради за адресою: м. Кам'янка-Дніпровська, вул. Гоголя, 7А (другий поверх).
👧 На первинному обліку Служби (відділу) у справах дітей виконавчого комітету Кам'янсько-Дніпровської міської ради перебуває 122 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них: 97 дітей перебувають в сімейних формах виховання, 16 – в інтернатних закладах, 3 – навчаються в вищих навчальних закладах та професійно-технічних училищах, 6 – в тимчасових формах влаштування (5 – в сім’ях родичів та близьких людей, 1 – в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей) та 45 дітей, які сьогодні підлягають усиновленню. Ці діти повинні жити в сім’ї та відчувати родинне тепло. Вже в 32 родинах нашої громади зростають 33 усиновлених дітей. Зберігаючи таємницю усиновлення, не можливо назвати прізвища цих людей, але з впевненістю можемо сказати, що завдяки їх любові і милосердю діти знайшли батьків, родину та сімейний затишок. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану.
🙌Тож, шановні усиновителі, батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу, прийомні батьки, опікуни/піклувальники Кам'янсько-Дніпровської міської територіальної громади прийміть найщиріші привітання з побажанням добра, любові, родинного щастя та достатку вашим родинам.
✍️Виконавчий комітет Кам'янсько-Дніпровської міської ради



Четвер, 30 Вересня 2021 09:41 | Переглядів: 185