Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

🙏З ВДЯЧНІСТЮ ДО ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ

     Міжнародний день людей похилого віку, що відзначається щорічно в усьому світі 1-го жовтня, виник з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 14-го грудня 1990-го року. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародної спільноти і з 1991 року щорічно відзначає цей день. Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року 1 жовтня Україна відзначає також і День ветерана.
👵За доброю традицією, до Дня людей похилого віку та Дня ветерана у Кам’янсько-Дніпровській міській територіальній громаді проводяться різноманітні заходи та вручення продуктових наборів жителям громади. Ось і цьогоріч, напередодні, враховуючи карантинні обмеження, від імені голови громади Володимира Антоненка, з побажаннями здоров’я, довголіття, миру та злагоди було вручено продуктові набори тридцяти землякам поважного віку.
👉До жителів м. Кам’янка-Дніпровська та с. Велика Знам’янка завітали заступники міського голови Олена Козулькова, Андрій Кононенко, секретар міської ради Андрій Дятлов, голова громадської організації «Кам’янські ветерани» Марія Ушакова, голова Великознам’янської ветеранської організації Олександра Дєєва, настоятель храму «Знамення» Анатолій Пшеничников, директор КП «Агрознам’ְянка» та депутат міської ради Анатолій Бас.
Цей день – не лише можливість нагадати всім про обов’язок бути турботливими та чуйними до людей поважного віку, це, насамперед, привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь та подальшої долі людства. Ми переймаємо від літніх людей їх неоціненні досвід та вміння, вчимось людяності та доброзичливості. І вдячні їм за це щодня.
🙌Тож, від голови громади Володимира Антоненка, депутатського корпусу, виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради висловлюємо слова безмежної вдячності вам, дорогі представники старшого покоління та ветерани, за гідний приклад для наслідування. Нехай ваші серця завжди будуть зігріті увагою, любов’ю, теплом, а ваші очі світяться від радості.
✍️Виконавчий комітет Кам’янсько-Дніпровської міської ради



Середа, 29 Вересня 2021 11:48 | Переглядів: 173