Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

🍂🍁«ЗОЛОТА ОСІНЬ – ЗОЛОТІ РОКИ»

     1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН.
Напередодні цього свята, 22 вересня, в сільському будинку культури «Знам’янський» для жителів поважного віку села Велика Знам’янка було організовано яскраве свято – «Золота Осінь – Золоті роки», яке присвятили до Міжнародного дня людей похилого віку. На свято завітали гості: настоятель храму "Знамення" Анатолій Пшеничников та депутат Кам’янсько-Дніпровської міської ради, директор КП «Агрознам’янка» Анатолій Бас, які привітали всіх присутніх від імені голови Кам’янсько-Дніпровської міської територіальної громади Володимира Антоненка та від себе особисто, побажавши міцного здоров’я, миру та добробуту кожній родині.
     📃 Почесною грамотою Кам’янсько-Дніпровської міської ради, від імені голови громади Володимира Антоненка була нагороджена волонтерка та учасниця вокального гурту «Колорит» Галина Миколаївна Боренко за активну громадську позицію, вагомий внесок у збереження, популяризацію та розвиток культурного надбання. З привітальним словом звернулась до присутніх голова Великознам’янської ветеранської організації Олександра Федорівна Дєєва, яка подякувала всім, хто прийшов розділити хвилини радості, працівникам СБК «Знам’янський» за чудове свято, а Володимиру Володимировичу Антоненку за постійну підтримку та тепле ставлення. Депутат міської ради та директор СБК «Знам’янський» Альона Кустинська побажала всім гарного настрою, чудового відпочинку та привітала присутніх ювілярів, які були відзначені іменними листівками та подарунками.
     Гарний настрій та позитив всім присутнім подарували ведучі свята Сергій Волошкін та Тетяна Раєвська. З запальними номерами виступили учасники художньої самодіяльності: вокальний гурт «Колорит», танцювальні колективи: «Ілтанс», «Карамельки» та «Колібрі», солісти Байдак Михайло та Кобзар Сергій. Власні вірші декламували місцеві поетеси Надія Федорук та Алла Прилипко. Загадки, ігри та вікторину підготувала та провела завідувачка сільської бібліотеки №1 Тетяна Дудко. За участь у розважальній програмі гості нашого свята отримали сувеніри.
     🎁 Не забули й про тих, хто не зміг прийти на свято за станом здоров’я. Анатолій Бас, Олександра Дєєва та Отець Анатолій завітали з подарунками та привітали вдома 15 таких людей поважного віку.
     🤝 Від імені всіх жителів поважного віку села Велика Знам’янка висловлюємо слова вдячності голові Кам’янсько – Дніпровської міської територіальної громади Володимиру Антоненку за увагу та підтримку. Нехай ваша душа багатіє добрими справами, нехай на вашому життєвому шляху зустрічаються люди, такі ж щирі та надійні як ви.

✍️ Альона Кустинська, директор СБК «Знам’янський»



П'ятниця, 24 Вересня 2021 15:51 | Переглядів: 218