Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

⛹‍♀🏃 СПОРТИВНЕ СВЯТО

     Традиційне свято «День фізичної культури та спорту» дало можливість учням КЗ «Кам’янсько-Дніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3» продемонструвати чудові спортивні результати та справжній характер.
💪 Відкрили свято словами привітання та побажанням перемоги командам вчителі фізичної культури Чорний Сергій Олексійович, Габер Едуард Валерійович та Маркович Олександра Юріївна.
👉 Двадцять шкільних команд розпочали змагання за звання чемпіонів. Голосно лунали на майданчику спортивні девізи кожної команди. Вони закликали всіх присутніх займатися спортом, адже спорт – це не тільки веселі спортивні ігри, а здоров’я та краса.
     Дуже цікаву та веселу спортивну руханку для дітей провела команда учнів з 10-11 класів. Фізкультхвилинки від кожної команди стали гарним продовженням свята.
     Свою спритність, швидкість, гнучкість і витривалість команди продемонстрували під час проходження спортивних секторів. ⛹‍♂Учні вміло презентували присутнім різні види спорту: футбол, хокей, бадмінтон, великий теніс та інші у вигляді веселої гри «Хто я?». З легкістю та професіоналізмом надавали першу домедичну допомогу. Долання естафет, бездоганне ведення футбольного м’яча, дали учням не тільки продемонструвати свої уміння і навички, а й навчили взаємодопомоги, співпереживанню і відповідальності.
     Чотири години захоплення цікавими подіями, емоційною боротьбою принесли велике спортивне задоволення всім учасникам змагань. Увесь час на шкільному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера.
🏅 Чудовим завершенням спортивного заходу стало нагородження переможців.
     Складно передати ту позитивну емоційну насиченість, яка панувала під час свята – все це залишилося у пам’яті дітей і дорослих, як справжнє свято здоров’я краси і єдності. То ж будемо сподіватися, що цей старт для наших спортсменів в майбутньому стане стартом великих чемпіонів.

✍️Юлія Різниченко
заступник директора з виховної роботи



Середа, 15 Вересня 2021 10:45 | Переглядів: 205