Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

🚘❓КОЛИ ТА ЗА ЯКИХ УМОВ РОЗПОЧНЕТЬСЯ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДОРОГИ Т-08-05

⌚️Сьогодні, 8 вересня, у приміщенні Кам’янсько-Дніпровської міської ради відбулась зустріч представників Кам’янсько-Дніпровської громади, на чолі з її головою Володимиром Антоненком, з уповноважениими особами, які реалізовуватимуть проект «Капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення Т-08-05 Кам’янка-Дніпровська – Велика Білозерка – Веселе - /М-14/ на ділянці км 0+000 – км 19+617, Запорізька область» та прийматимуть його в експлуатацію. Замовником проекту є Служба автомобільних доріг Запорізької області. Підрядною організацією, яку визначено переможцем тендеру на реалізацію проекту, стала турецька компанія "Ozaltin".

👥Серед учасників зустрічі були: заступники міського голови, керівники та фахівці комунальних підприємств КП «Водоканал», КД МКП «Карат», Кам’янсько-Дніпровського РЕМ, АТ «Запоріжгаз», ПАТ «Укртелеком», Кам'янсько-Дніпровської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості, начальники відділів міської ради.

👍Спільною метою зустрічі, на думку обох сторін, є якісна дорога у нашому місті. Для цього присутні провели перемовини, щоб вирішити всі численні питання щодо реалізації такого масштабного проекту. Зокрема, Олександр Тимохін, начальник відділу ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг та штучних споруд та безпеки дорожнього руху Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, докладно розповів присутнім технічні подробиці проекту, зупиняючись на питаннях, розв’язання яких потребує прийняття спільного з представниками громади рішень.

👆❓При цьому Володимир Антоненко, поставивши питання щодо зливових стоків (адже зливова каналізація в місті відсутня), зауважив, що вода не повинна потрапляти у подвір’я жителів міста, цього в жодному разі не можна допустити. На це зауваження представники підрядної компанії відповіли однозначно: цього не станеться, адже вони не мають на меті просто виконати роботи та поїхати. «Ми хочемо, щоб після нас усі були задоволені. Не дивлячись на складнощі в реалізації проекту, дорога має бути та буде якісною», - звернув увагу присутніх представник турецької компанії "Ozaltin".

🚧Зазначимо, що початок робіт на території нашої громади залежить від того, коли будуть узгоджені всі деталі проекту з усіма сторонами: місцевою владою, Кам’янсько-Дніпровським РЕМ, комунальними підприємствами міста тощо.

👉Резюмуючи, можна сказати, що зустріч мала конструктивний характер. 🤝Підбиваючи підсумки, Володимир Антоненко зауважив: «Дякуємо представникам Служби автомобільних доріг у Запорізькій області та компанії "Ozaltin" за те, що обговорюєте з нами усі питання щодо ремонту дороги державного значення, яка проходить територією нашої громади. Ми, як місцева влада, в межах своїх повноважень всіляко допомагатимемо вам, щоб цей автошлях став високоякісним та комфортним».
✍️Начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
Тетяна Пшенична



Середа, 08 Вересня 2021 19:34 | Переглядів: 280