Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

💁💐У ЦЕНТРІ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ НАШОЇ ГРОМАДИ СЬОГОДНІ СВЯТО

⌚️👍Сьогодні у приміщеннях ЦНАП Кам’янсько-Дніпровської громади панує святкова атмосфера. Саме 06 вересня 2012 року Верховною Радою України було ухвалено Закон України «Про адміністративні послуги», який визначив правові засади реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг. Наразі в Україні мережа ЦНАП становить 2337 точок доступу до адміністративних послуг: 984 ЦНАП, 105 територіальних підрозділів, 1224 віддалених робочих місць адміністраторів та 24 мобільних ЦНАП, в яких працює близько 6000 адміністраторів.

🤝З 2019 року у наші Кам'янсько-Дніпровській міській територіальній громаді функціонує основний офіс ЦНАП (м. Кам’янка-Дніпровська, вул. Каховська, 98) та його сектор (с. Велика Знам’янка, Українська, 74). Саме там вже три роки жителі громади мають змогу отримати великий спектр адміністративних послуг. Цій події передували, насамперед, суспільний запит жителів громади та вже наявний позитивний досвід інших новостворених громад по всій Україні. Тому у 2018 році головою громади Володимиром Антоненком була поставлена амбітна задача – створення місця, де у форматі «єдиного вікна» надаватиметься широке коло послуг місцевого, регіонального та державного рівнів. Тож проєкт створення ЦНАП у нашій громаді було реалізовано (не всі громади можуть пишатися наявністю таких центрів). Це стало можливим завдяки співпраці Кам’янсько-Дніпровської міської ради та Проєкту «U-LEAD з Європою».
👍На сьогодні у ЦНАП та його секторі працює 8 людей:
👉Марина Скиба – начальник відділу «ЦНАП»;
👉Ганна Полякова – завідувач сектору ЦНАП в с. Велика Знам’янка;
👉Наталія Іванова – адміністратор ЦНАП;
👉Дмитро Соколовський – державний реєстратор ЦНАП;
👉Тетяна Пискунова, Світлана Степанова, Лілія Рангова та Олексій Борисенко – головні спеціалісти ЦНАП.
✍️👍Ці люди щодня зустрічають жителів громади та надають їм велику кількість адміністративних послуг (реєстрація/зняття з реєстрації мешканців, надання субсидій, державна реєстрація права власності, посвідчення заповіту та присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна (с. Велика Знам’янка) та багато чого іншого).
💐👏Від всієї Кам’янсько-Дніпровської громади на чолі з її головою Володимиром Антоненком вітаємо фахівців ЦНАП Кам’янсько-Дніпровської громади з річницею прийняття Закону України «Про адміністративні послуги». Дякуємо вам за якісне та неупереджене виконання посадових обов’язків. Бажаємо міцного здоров’я, наснаги, енергії, реалізації всіх задумів та здійснення найзаповітніших мрій.
✍️Начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
Тетяна Пшенична



Понеділок, 06 Вересня 2021 11:12 | Переглядів: 252