Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ ПРИ ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ КАМʼЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

У четвер, 29 липня 2021 року заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оленою Козульковою було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Камʼянсько-Дніпровської міської ради.
На порядок денний виносились важливі питання, що стосувалися соціально-правового захисту дітей. Зокрема, про соціально-правовий захист дитини, позбавленої батьківського піклування, яка перебуває під опікою, про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав батька відносно малолітньої дитини, про надання дозволу на вчинення правочину від імені неповнолітньої дитини тощо.
Також, були розглянуті питання щодо доцільності/недоцільності зарахування 3 дітей на цілодобове перебування до комунального закладу «Кам’янсько-Дніпровська загальноосвітня санаторна школа-інтернат» Запорізької обласної ради та 1 дитини до комунального закладу «Василівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради.
У ході розгляду питань членами комісії до уваги було взято участь батьків та законних представників дітей у вихованні дітей, їх виховний потенціал та ставлення до виконання батьківських обов’язків, а також інформацію про здійснення соціального супроводу сімей фахівцями із соціальної роботи КЗ «Кам'янсько-Дніпровський міський центр соціальних служб». У підсумку були прийняті відповідні рішення та затвердженні індивідуальні плани соціального захисту 9 дітей, позбавлених батьківського піклування та 1 дитини з сім’ї, яка опинилась у складних життєвих обставинах.
✍Виконавчий комітет Камʼянсько-Дніпровської міської ради



П'ятниця, 30 Липня 2021 09:28 | Переглядів: 170