Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

👐🌷ВІРТУАЛЬНИЙ ПРОЄКТ «ЗГАДАЙМО ГЕРОЇВ!»-2021

👉Торік ми зробили віртуальний проєкт «ЗГАДАЙМО ГЕРОЇВ!» з нагоди 75-ї річниці перемоги над нацизмом, в якому у травні щоденно згадували ветеранів та людей, які народилися, жили в нашому краї, які мужньо боронили його та нашу Батьківщину.

👉Цьогоріч, вже у 76-ту річницю, Кам’янсько-Дніпровська міська територіальна громада продовжує проєкт до Дня Перемоги «ЗГАДАЙМО ГЕРОЇВ!». Ми згадаємо героїв, які перемогли сильного ворога, перемогли нацизм, подарувавши мир нашій землі у далекому 1945-му році. Для когось ці люди були або є – синами та дочками, для когось – друзями, для когось – коханими, для когось – земляками, для когось – батьками, дідами або прадідами. Вони різного віку, з різними долями, з різними мріями та різним життям. Але для нас вони насамперед - герої та переможці.

🤝Щиро вдячні активним людям нашої громади та родичам ветеранів за допомогу в реалізації проєкту: Валентині Овчатовій – головному редактору газети «Знамя Труда», Ірині Худенковій – директору Міського організаційно-методичного центру народної творчості і культурно-освітньої роботи Кам’янсько – Дніпровської міської ради, Олександрі Дєєвій - голові Великознам’янської ветеранської організації, колективу Кам’янсько-Дніпровського музею, Олексію Кривому та Олені Лежепековій, Юрію Дерев’янку, Лелі Коваленко та Євгенії Байша, Олександру Алєшину, Василю Величку, Валентині Поздняковій, Сергію Розанцеву та Яну Прозорову.

🔵Перед розповіддю про першого ветерана, хочеться сказати, що коли читаєш долю кожного згаданого нами героя, не можеш уявити, що людина може таке пережити…Кожен, хто згаданий у цьому проєкті, не був народжений для війни, не був народжений для горя, болю та втрат… Але сталося так, що ці люди були змушені боронити своїх рідних та свою країну від зла. І вони виконали цей обов’язок, ставши героями, ставши переможцями. Не забуваймо про їх героїзм та мужність ніколи!

 

Усі охочі долучитися до проєкту «ЗГАДАЙМО ГЕРОЇВ!» наступного року можуть надсилати свої матеріали на електронні скриньки Кам’янсько-Дніпровської міської ради (04526928@mail.gov.ua) та газети «Знамя Труда» (znamyatruda@ukr.net), а також особисто приносити до міської ради чи редакції газети (із дотриманням усіх карантинних норм).



Четвер, 06 Травня 2021 09:40 | Переглядів: 166