Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ХОЧ ПЛАЧ!

     Сьогодні, 23 квітня, за ініціативи голови Кам’янсько-Дніпровської громади Володимира Антоненка, його заступника Михайла Антоника, депутата міської ради та начальника відділу культури та туризму Андрія Грицюка пройшло перше в цьому році велике прибирання у місті.
     Всього було розчищено від порослі та прибрано сміття на узбіччі від Техшколи у напрямку до «головної вади» протяжністю близько 800 метрів.
     У заході взяли участь: колектив міської ради на чолі з головою громади та його заступниками – Андрієм Кононенком та Михайлом Антоником, співробітники відділів культури та туризму, освіти, молоді та спорту, міського музею, міського будинку культури, міської публічної бібліотеки, центру соціальних служб, територіального центру, дослідної станції, КП ,,Водоканал,, ,ТОВ «Благовіщенський зернопродукт», комунального підприємства «Карат».
     Хочеться зазначити, що приємно і сумно водночас через те, що жителі міста неохоче долучаються до таких акцій, але ті, що допомагають – то справжні помічники. Сьогодні такою родиною, що з самого початку й до кінця (а це понад дві години) активно працювала на благо всіх без винятку жителів Кам’янки-Дніпровської, була сім’я Ситник – мати Інна з дочками Ганною, Машею та сином Микитою, які нарівні з дорослими вигрібали, носили, збирали сміття та гілки. До речі, Інна Ситник неодноразова учасниця акцій по озелененню та прибиранню міста.
     Директор міського КП «Карат» Максим Баранов зазначив: «Окремо хочеться подякувати міському голові Володимиру Антоненку за надану фінансову допомогу, приватному підприємцю Миколі Орлюку за надані мішки та рукавички, начальнику ТОВ «Благовіщенський зернопродукт» Віталію Шишову, фермерам Володимиру Железняку та Олександру Селезньову, начальнику КУОС Сергію Хорешкову, начальнику дослідної станції Володимиру Удовенку за надану техніку та бензопили».
     Також Максим Миколайович зазначив, що хотілось би бачити при організації таких акцій якомога більше охочих допомагати, адже тільки разом можна зробити нашу громаду чистою: «Звісно, хочеться бачити й серед тих, хто допомагає, як кажуть не словом, а ділом наших депутатів міської ради. Якщо не особистою присутністю, то хоча б технікою, у кого є така можливість».
     Колектив редакції газети «Знамя труда» долучається до слів Максима Баранова та нагадує, що те, як облаштовано життєвий простір людини, впливає на її самопочуття, сприйняття світу, здоров’я, психічний та емоційний стани. Так невже ми всі хочемо жити поряд зі смітниками все життя? Якщо ви проти, як і ми, долучайтесь!
     НАСТУПНЕ ПРИБИРАННЯ (узбіччя від «головної вади» у напрямку с. Велика Знам’янка) відбудеться у чистий ЧЕТВЕР, 29 квітня. А коли нам прибирати наш спільний простір, дім, у якому ми всі живемо, як не у чистий четвер!
     До слова, сьогодні у заході взяли участь близько 60 осіб, але навіть така велика, як здається, кількість людей не змогла повністю прибрати заплановану ділянку через неймовірно велику кількість сміття. Чого тільки немає на узбіччі - побутові відходи, підгузки у мішках та пакетах, померлі тварини, бадилля від овочів, будівельні відходи тощо…
     Нагадуємо, що ви можете укласти договір з МКП «Карат» на вивіз сміття.
     Не хочеться знову закликати до свідомого ставлення до природи й один до одного, хочеться нарешті розпочати ЖИТИ У ЧИСТОТІ!

Матеріал газети "Знамя труда". Фото - Валентина Овчатова



субота, 24 Квітня 2021 12:11 | Переглядів: 271