Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

📌УВАГА! СВЯТО ВОДОХРЕЩЕННЯ В ГРОМАДІ ВІДБУДЕТЬСЯ!

⏰Сьогоднішнім протокольним засіданням Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області дозволено проведення заходів з нагоди святкування Водохрещення (Святого Богоявлення Господнього).
🌊Тож, 19 січня 2021 року на водних об’єктах Кам’янсько-Дніпровської громади відбудуться традиційні заходи з нагоди Водохрещення в:
👉м. Кам’янка-Дніпровська (на території міського пляжу «СОМ» з 12.00 години);
👉с. Велика Знам’янка (на узбережжі Каховського водосховища в районі магазину «Солоха» по вул. Центральній з 09.00 години).
📩До того ж сьогодні виконавчим комітетом Кам’янсько-Дніпровської міської ради направлені листи щодо забезпечення чергування працівників таких підприємств:
📌КНП «Кам’янсько-Дніпровська ЦРЛ», КНП «Кам’янсько-Дніпровський ЦПМСД» - з метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та травмувань серед населення, своєчасного надання медичної допомоги;
📌Кам’янсько-Дніпровському РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області - з метою захисту населення та територій Кам’янсько-Дніпровської громади від надзвичайних ситуацій, запобігання їх виникненню, підтримання пожежної та техногенної безпеки під час проведення святкувань Водохрещення;
📌Кам’янсько-Дніпровському відділенню поліції Енергодарського ВП ГУНП в Запорізькій області - з метою запобігання правопорушень, забезпечення охорони громадського порядку, безпеки дорожнього руху та для створення жителям Кам’янсько-Дніпровської громади належних умов для проведення святкувань Водохрещення;
📩Також листи направлено й комунальним підприємствам громади (КД МКП «Карат» та КП «АГРОЗНАМ’ЯНКА») щодо:
📌підготовки до 19.01.2021 територій Кам’янсько-Дніпровського міського пляжу «СОМ» та узбережжя Каховського водосховища в районі магазину «Солоха» по вул. Центральній в с. Велика Знам’янка для проведення освячення води та купання громадян під час релігійного свята Водохрещення;
📌проведення обстеження дна водойм у місцях проведення освячення та купання;
📌забезпечення 19.01.2021 наметами для перевдягання громадян, місць для їх обігріву, а також чергування працівників комунальних підприємств в місцях проведення релігійного свята.
‼️Виконавчий комітет Кам’янсько-Дніпровської міської ради нагадує про безумовне дотримання правил безпеки, щоб уникнути виникнення надзвичайних подій та трагічних наслідків, а також дотримуватись протиепідемічних заходів. Шановні жителі громади та її гості! Закликаємо вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних, дотримуючись правил поведінки на водоймах під час купання та на льоду!

✍️Профільні відділи виконавчого комітету
Кам’янсько-Дніпровської міської ради



П'ятниця, 15 Січня 2021 16:21 | Переглядів: 276