Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Родинний захід «Мандруємо Україною щасливою родиною!»

Моя сім'я - жаданий скарб,
Той найцінніший діамант
І найпрекрасніший смарагд …
     Одним з найулюбленіших свят у закладах освіти Кам'янсько - Дніпровська міська об'єднана територіальна громада є - родинні. І це зрозуміло, адже всі ми – народ України, який складається з родин, великих і малих, працьовитих та дружніх. Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава, громада, заклад освіти починається з родини.
У комунальному закладі Кам’янсько-Дніпровській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3 Кам’янсько-Дніпровської міської ради вже стало традицією проведення родинних свят. І цього року 21 березня в святковій залі зібралися найрідніші люди школярів цього закладу освіти, які прийшли взяти участь у родинному заході «Мандруємо Україною щасливою родиною» та підтримати команди, а саме: родина Дмитра Черних (5-А клас), Юлії Лифар (5-Б клас), Аліни Миргородської (6-А клас), Наталії Закревської (6-Б клас), Владислава Тімоніна (7-Б клас). А також багато батьків інших вихованців навчального закладу стали підтримкою та активними вболівальниками за класні родинні команди.
     На святі були присутні гості, які ввійшли до складу журі, а саме: заступник Кам’янсько-Дніпровського міського голови з гуманітарних питань, захисту населення та соціальної політики Елена Козулькова, начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради Marianna Vakula, спеціаліст І категорії відділу освіти, молоді та спорту Елена Стригунова, депутат Кам’янсько-Дніпровської районної ради, голова батьківської ради школи Микола Кекух.
Виховний захід був спланований, як подорож Україною, з її славетною історією, чарівною природою й неповторною культурою. Знайомство з родинами відбулося через презентації, танці та пісні, гуморески та казки. Номери, які підготували родини були настільки яскравими та змістовними, що журі було важко вибрати переможців. Всім надовго запам’ятається фільм «Один день з родини Закревських», їх яскравий та колоритний танець та гумор від батька Олександра. Виступ родини Владислава Тімоніна визвав ліричний настрій, а танок матусь «Вишиваю вишиванку» розчулив всіх глядачів. Родина Аліни Миргородської почала свій виступ з давньої української традиції: привітання всіх смачним та духмяним короваєм, а гумористичний аукціон розкрив деякі секрети їхнього родинного життя. Казка на сучасний лад «Ріпка» від родини Юлії Лифар вразила не тільки артистизмом та згуртованістю від бабусі до онуків, а й виступом наймолодшої учасниці свята - чотирирічної Ганночки. Весела сценка від родини Дмитра Черних показала, що в сім’ї ростуть добрі, чуйні, турботливі матусині помічники. Виступи батьків перепліталися з виступами учнівських колективів 5-7 класів.
     На зупинці «Шкільна родина співуча і талановита» виступили учні 5-Б класу (класний керівник Ольга Бєльська) та учні 6-Б класу (класний керівник Марія Овдієнко). Діти виступали під вокальний супровід класних керівників. Ми почули українську народну пісню «Ой там на товчку, на базарі» та сучасну пісню «Одна калина». Наступна зупинка «Ой не буду горювати, буду танцювати» вразила своєю хореографічною майстерністю та режисерською постановою від учнів 6-А класу (класний керівник Любов Лактіонова) та 5-А класу (класний керівник Оксана Фоміна). Виступ лялькового театру, який підготували учні 7-Б класу (класний керівник Наталя Підгорська) вразив своєю веселістю, запалом, гумором та незвичністю акторів-виконавців на черговій зупинці «Незвичайний театр». Гумореска від дівчат 7-А класу (класний керівник Олена Федорченко) навчила, як правильно вибирати нареченого у сучасному житті.
     У конкурсній програмі всі батьки взяли активну участь, показали свою ерудицію, знання з біології, географії, історії, культурі та традиціях українського народу. Журі було важко виділити найкращу родину, тому що всі вони визвали симпатію та позитивний настрій у всіх присутніх у залі.
     Несподіванкою у кінці свята був виступ вчителів та учнів – флешмоб «Я, ти, він, вона – Україна ми одна…».
     Усі присутні на святі побачили, які здібні та талановиті наші діти, цікаві та працьовиті їх родини. Ми бажаємо, щоб у кожній хаті було чути дитячий сміх, пісні та усмішки, а у родин громади завжди знаходився час працювати і відпочивати. Майбутнє покоління повинно виховуватися у повазі до своїх батьків, і ці одвічні цінності мають передаватися із покоління в покоління.



Середа, 21 Березня 2018 15:19 | Переглядів: 738