Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

НОВІ КАЛЬКУЛЯЦІЇ ДЛЯ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ, РОБОТА ЗІ ЗВЕРНЕННЯМИ ГРОМАДЯН, УРОЧИСТІ ЗАХОДИ ДО 76-ОЇ РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ ТА ІНШІ ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО ВИКОНКОМУ МІСЬКОЇ РАДИ

24 січня, під головуванням міського голови Володимира Антоненка, відбулося перше цьогоріч засідання виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради

     Участь в засіданні взяли члени виконавчого комітету, а також запрошені на засідання керівники комунальних підприємств Кам’янсько-Дніпровської міської об’єднаної територіальної громади та начальники відділів виконавчого комітету Кам′янсько-Дніпровської міської ради.
     Значна кількість, серед понад 20 питань порядку денного засідання, стосувалася звернень жителів громади. Так, члени виконавчого комітету прийняли рішення щодо: надання допомог на поховання, соціальних матеріальних допомог; зміни та присвоєння поштових адрес; надання дозволів на розміщення тимчасових споруд тощо.
     Керуючий справами (секретар) виконкому міської ради Галина Базовкіна підсумувала роботу зі зверненнями громадян у виконкомі міської ради у 2019 році. Тож, за звітний період до міськвиконкому надійшло 1243 звернення громадян, з них: вирішено позитивно - 887 (72%), відмов у задоволенні звернень не було, дано роз’яснення на 356 звернень (28%).
     На особистому прийомі керівним складом виконкому міської ради прийнято 337 громадян. Письмові звернення та звернення на особистому прийомі здебільшого стосувались питань соціального захисту, земельних відносин, комунального господарства, екологічних питань.
     На засіданнях міської ради та виконавчого комітету розглянуто 609 заяв. За зверненнями громадян також надавались громадські характеристики, акти обстеження матеріально-побутових умов, матеріальна допомога на лікування найменш захищеним верствам населення, учасникам АТО, на поховання. Протягом 2019 року надано 10709 довідок
     Впродовж 2019 року до виконкому міської ради надійшло 26 інформаційних запитів про надання публічної інформації від юридичних та фізичних осіб, а також громадських організацій. Відповіді надано своєчасно, в строки, які передбачені ст.20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».
     З метою належного забезпечення та виконання господарської діяльності відповідно до статутів підприємств, директори комунальних підприємств «Карат» (Максим Баранов) та «АГРОЗНАМ’ЯНКА (Анатолій Бас) на затвердження виконкому надали калькуляцій на 2020 рік (на засипку ґрунтом траншей вручну 100 м3, на поховання невідомого небіжчика, на вартість покосу густої м'якої трави газонокосаркою (ліска) 100 м2 тощо).
     До того ж, начальник відділу культури та туризму Андрій Грицюк проінформував присутніх про заплановані заходи до 76-ї річниці визволення населених пунктів нашої громади від нацистських окупантів у роки Другої світової війни. Так, закладами культури громади заплановано цьогоріч проведення урочистих мітингів, годин пам’яті та пошани, виставок, зустрічі із пошуковим загоном «Рубіж» тощо. Запрошуємо жителів та гостей громади взяти участь у запланованих заходах (докладніше про їх місце проведення та час можна буде ознайомитися на офіційному сайті ОТГ (http://kamenkamr.gov.ua/) та нашій сторінці у Facebook (https://www.facebook.com/kamenkadneprotg/), а також у друкованих ЗМІ).
     Таким чином, за результатами засідання виконавчого комітету Кам′янсько-Дніпровської міської ради 24 січня 2020 року розглянуто усі питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Тетяна Пшенична
начальник відділу організаційної та інформаційної роботи
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради

 



П'ятниця, 31 Січня 2020 09:15 | Переглядів: 546