Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАКЛИКАЄМО БУТИ УВАЖНИМИ І ДОТРИМУВАТИСЬ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ УКРАЇНИ, ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ ТА ПОВЕДІНКИ ГРОМАДЯН НА ЗАЛІЗНИЦІ

     На виконання листа структурного підрозділу «Мелітопольська дистанція колії» регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Українська залізниця», з метою профілактики та попередження нещасних випадків, травматизму та загибелі на залізничному транспорті, виконавчий комітет Кам’янсько-Дніпровської міської ради повідомляє.
     За 12 місяців 2019 року на об’єктах залізничного транспорту регіональної філії «Придніпровська залізниця» отримали травму різного ступеню тяжкості 63 особи, з яких 42 особи отримали травми несумісні із життям.
     Проведеним аналізом причин травмування по регіональній філії «Придніпровська залізниця» за 12 місяців 2019 року встановлено, що більшість нещасних випадків сталися через порушення громадянами «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України», «Правил поведінки громадян на залізничному транспорті» та особисту необережність:
     - ходіння по залізничних коліях – 17 громадян, з них 12 загинули;
     - перехід залізничних колій у невстановлених місцях – 14 громадян, з них 10 загинули;
     - перехід залізничних колій перед потягом, що наближається – 13 громадян, з них 6 загинули;
     - знаходження у негабариті – 8 громадян, з них 6 загинули;
     - з інших причин – 6 громадян, з них 4 загинули;
     - 14 громадян вчинили самогубство.
     В результаті порушення Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України в січні 2020 р. на території Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області смертельно травмувалась громадянка К.
     Не дивлячись на те, що на території нашої громади відсутня залізниця та рейковий громадський транспорт, багато з нас досить часто буває в місцях де вони є. В зв’язку з вищевикладеним, виконавчий комітет Кам’янсько-Дніпровської міської ради звертається до жителів і гостей громади та закликає бути уважними, дотримуватись Правил дорожнього руху України, Правил безпеки та поведінки громадян на залізниці, під час перетинання колій залізниці та громадського рейкового транспорту, проїзду залізно-дорожніх переїздів, утриматися від перетину колій у не відведених для цього місцях, ходіння по залізничних коліях, перебування на небезпечній відстані від колії під час наближення потягу.

Відділ мобілізаційної і оборонної роботи, надзвичайних
ситуацій та зв’язку із правоохоронними органами
виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради



Четвер, 30 Січня 2020 16:35 | Переглядів: 445