Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

НОВОРІЧНА ЯЛИНКА-КАЗКА ДЛЯ ДІТЕЙ!

     Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свято Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
     Тож, 25.12.2018 року в Кам'янсько-Дніпровському міському будинку культури було проведено новорічне свято для діток з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку КУ «Кам'янсько-Днпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» Кам'янсько-Дніпровської міської ради. У заході прийняли участь: заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, торгівельного обслуговування, будівництва, транспорту і зв’язку, містобудування та архітектури – Михайло Антоник та провідні фахівці із соціальної роботи КУ КД МЦСССДМ – Аріна Коноплянко та Світлана Ходоренко.
     На початку свята всіх присутніх привітав Михайло Аркадійович, який побажав всім веселих, яскравих, незабутніх Новорічних та Різдвяних свят. Після чого діти були залучені до новорічної казки та насолоджувались яскравою виставою, під час якої приймали участь у різноманітних конкурсах та отримували не тільки заряд веселого настрою, але і солодощі.
     Таким чином, згідно Програми міської ради, якою передбачена закупівля новорічних подарунків для дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, Дід Мороз та Снігуронька роздали 43 солодкі подарунки.
     Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах. Завдяки таким новорічним святам діти не перестають вірити у дива.


Провідний фахівець
відділу соціальної роботи
А.Г. Коноплянко

Провідний фахівець
відділу соціальної роботи
С.А. Ходоренко



Четвер, 26 Грудня 2019 16:44 | Переглядів: 300