Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ!

Щиро вітаю вас із професійним святом.
Праця соціальних працівників заслуговує великої подяки і поваги всіх жителів нашої громади. Безкорисливість, милосердя, чуйність, професіоналізм - ось ті кращі якості, якими володієте ви - соціальні працівники.
Щорічно соціальна сфера громади розвивається та якісно перетворюється: освоюються сучасні соціальні технології, розширюється спектр послуг, що надаються. Головні завдання, які стоять перед системою соціального захисту населення громади - це турбота про людину, її потреби і проблеми. Можна з упевненістю сказати, що ви гідно справляєтеся з цим завданням.
Ви надаєте необхідну і дієву допомогу всім, хто її потребує. Саме ви приходите в будинки літніх та самотніх людей - і приносите з собою світло і радість. Ви влаштовуєте свята дітям - сиротам - і це тепло ваших сердець залишається з ними надовго. Ви даруєте впевненість в завтрашньому дні тим, хто втратив здоров'я і надію. Ви ретельно вивіряєте цифри виплат та з відкритим серцем розмовляєте з людьми, пом'якшуючи їх душевний біль. Ви підтримуєте ветеранів і допомагаєте молодим батькам. Ви дбаєте про людей з народження і до старості.
Нехай ваша благородна праця приносить вам задоволення і заслужену повагу тих, кому ви віддаєте своє душевне тепло. Нехай світлий промінь любові, надії та віри завжди освітлює ваш життєвий шлях! Бажаю вам і вашим близьким міцного здоров'я, щастя, миру і достатку.

З повагою,
голова Кам’янсько-Дніпровської
міської об’єднаної територіальної громади
Володимир Антоненко

 



П'ятниця, 01 Листопада 2019 14:36 | Переглядів: 568