Офіційний сайт Кам’янсько–Дніпровської міської ради Василівського району Запорізької області

Розділи

Корисні посилання

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ДОБРА ТРАДИЦІЯ В ГРОМАДІ – ВІТАТИ ВЕТЕРАНІВ І ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

     Сьогодні, з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, за підтримки голови Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади Володимира Антоненка в місті Кам’янка-Дніпровська та селі Велика Знам’янка відбулися урочисті заходи.
     Так, в сільському будинку культури "Знам’янський" привітання від голови громади Володимира Антоненка приймали жителі села Велика Знам’янка: старожили, ветерани праці та просто запрошені бабусі і дідусі. Голова громади під час привітання зазначив: «На вашу долю випало чимало бід і труднощів: багато хто з вас був позбавлений дитинства через жорстокість війни, через розруху і голод повоєнного часу. Свою молодість і здоров'я ви віддали Батьківщині і рідній землі для того, щоб наше життя було краще. І сьогодні нам, молодому поколінню, потрібно пам'ятати про це, намагатися бути вашим гідним продовженням, цінувати і говорити кожен день дякую за все, що ви зробили. Дивлячись у ваші очі, не можу сказати, що вік - це перешкода. Ваші роки - ваше багатство. Ви сповнені енергії. Ви активно берете участь в житті нашого села і громади. І, сподіваюся, продовжуватимете це робити ще багато років».
     Також запрошені на свято гості: депутати Кам’янсько-Дніпровсько міської ради Анатолій Бас та Валентин Колесник, голова районної ради Михайло Пригода побажали присутнім міцного здоров’я, довголіття, добра, оптимізму та бадьорості духу. «Винуватці» свята, окрім подарунків, квітів та солодощів від голови Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади та гостей, отримали багато приємних та позитивних емоцій від виступів маленьких та дорослих артистів громади.
     Цього ж дня у кафе "Зірка Сходу" вітання зі святом приймали жителі міста Кам’янка-Дніпровська. Від виконавчого комітету Кам'янсько - Дніпровської міської об'єднаної територіальної громади та її голови усіх присутніх привітала заступниця міського голови – Олена Козулькова.
     Висловлюємо подяку Вардуш Хачатуровій, всім спонсорам, колективам комунальних підприємств та організацій громади, які допомогли в організації цього доброго та світлого свята.
     Тож ще раз хочеться привітати наших шановних ветеранів та людей поважного віку зі святом, побажавши, перш за все, міцного здоров'я, сил, енергії та довголіття!

Фото: Знамя-Труда Еженедельник - Валентина Овчатова.



Вівторок, 01 Жовтня 2019 16:12 | Переглядів: 355